Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muhasebeci Var Mı Aramızda

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,883
1,542
113
Herekese iyi akşamlar benim şöyle bir sorum olacaktı 7000 iş günüm doldu işten ayrılmak istiyorum tazminatı hak ediyorum 26k maaşım var. Yılbaşı gelirse 6 yıla gireceğim şimdi çıksam ortalama kaç TL alırım Yıl başından sonra çıksam bir ay çalışsam on zamanki maaşa göremi alırım tazminatı. İlgili arkadaşlar var ise cevap verirse sevinirim

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,662
26,066
113
Son aldığın brüt neyse o baz alınır dost yılbaşını beklemen karına olur

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,136
2,892
113
Biz bu ay 400 milyar vergimi odeyecez servet
Evet efendim
Peki biz bu 400 milyarı odeyince bize madalyami takicaklar servet
Sanmam efendim
Servet bu 400 milyar eger bana girerse bende sana girerim ...

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
854
515
93
Herekese iyi akşamlar benim şöyle bir sorum olacaktı 7000 iş günüm doldu işten ayrılmak istiyorum tazminatı hak ediyorum 26k maaşım var. Yılbaşı gelirse 6 yıla gireceğim şimdi çıksam ortalama kaç TL alırım Yıl başından sonra çıksam bir ay çalışsam on zamanki maaşa göremi alırım tazminatı. İlgili arkadaşlar var ise cevap verirse sevinirim
Dedeye tazminati atiyorsun direk 3X oluyor kanka

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,154
5,169
113
Burdan net sonucu görebilirsin

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,201
9,697
113
Son aldığın maaş bordron ile internetten bakabilirsin bı kac site vardı doğru hesaplama yapıyor

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,821
2,164
113
Bekle dostum bekle yılbaşından sonra 1 ay zamlı al sonra bırak bari daha fazla para geçer eline

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,570
1,803
113
Yılbaşını bekle brütün baya artar zaten 2 3 ay kalmıs 45 k brütün olsa 6 yıl çalıştıysan 270 k alırsın

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,570
1,803
113
Tazminatlar brüt ücret üzerinden hesaplanır bankaya yatan para üzerinden degil

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,979
11,996
113
Sık dişini reis yılbaşını bekle