- 5,495
- 3,210
- 113
Adım 1 buz hokeyi ve basketbol düşük oranlarla gideceğim hedefe duruma göre bakariz
Ekli dosyalar
-
232.9 KB Görüntüleme: 41
Bol şans kardoAdım 1 buz hokeyi ve basketbol düşük oranlarla gideceğim hedefe duruma göre bakariz
Bol şanslarAdım 1 buz hokeyi ve basketbol düşük oranlarla gideceğim hedefe duruma göre bakariz
Hadi bakalım kalanda yeşillensinBasketbol geldi bu arada
Geçen günkü adi gibi olmasın bir anda coştuyduTakim 2. 7.5 alt Buz hokeyi de geldi sayılır
Bol şans yazmadan direk tebrikler mi yazaaaalım🤑😅Adım 1 buz hokeyi ve basketbol düşük oranlarla gideceğim hedefe duruma göre bakariz
Yok daha yatmaz burdan 5 dk da 7 atması lazim imkansizGeçen günkü adi gibi olmasın bir anda coştuydu
Adım 1 buz hokeyi ve basketbol düşük oranlarla gideceğim hedefe duruma göre bakariz
Bol sans bombaci. Gecen 1.10dan mi ne yatmistik. Buzhokeyi yine aynisini yapmaz umarimAdım 1 buz hokeyi ve basketbol düşük oranlarla gideceğim hedefe duruma göre bakariz
Bol şanslar dostAdım 1 buz hokeyi ve basketbol düşük oranlarla gideceğim hedefe duruma göre bakariz
Teşekkürler hoşgeldinBol şanslar dost
Şaka maka 6 atti ama süre yetmez bu kezGeçen günkü adi gibi olmasın bir anda coştuydu