Kanka yoksa sende multisi misn şuphelenmedik degil puajhahhaj@fkartal1992 kardo da var
Multı nasıl oluyor 2 TC sı mı var adamınKanka yoksa sende multisi misn şuphelenmedik degil puajhahhaj
Sana birşey demiyorum eğer sende biraz insanlık olsa anlarsın laftan neyse rahatımızı bozmayalım bizArkadaşlar mülayim zaten iki kişi dememiş ki? Ne bu tantana? Baştan beri yok sondan beri. Kimin Hakkıni gasp ettik anlamadım? Sen çalıştın da maaşın Bana mı yattı? Adam gönlüne göre dağıtır. Kasmayın 🤙🏽
Aileden birinin TC si olamaz miMultı nasıl oluyor 2 TC sı mı var adamın
En baştan beri takip edenleri göreceğim. Gelirse kasa 18 olacak 13 bin kiram var ufaktan göreceğim bu kez ama göreceğiz gelsinde önceValla bilmiyorum konu 22.55 te acıldı şuan saat 1.55 3 saattir en basından en sonuna kadar durmadan takip eden dostlar var anladıgınız beyler siz olsanız napardınız ben onu merak ediyorum senin düşüncen nedir @Mülayim6060
100 er lıra ıcın kavga etmeyin demedımmıEn baştan beri takip edenleri göreceğim. Gelirse kasa 18 olacak 13 bin kiram var ufaktan göreceğim bu kez ama göreceğiz gelsinde önce