- 9,348
- 4,116
- 113
Ak asvel gelseydi bunlar yaşanmayacakti belkide kartala ödül atacaktın pyahahhaha @butragueno
Oldu suanDaha won olmadi
Aynen 5 hesabindaan birine denk gelirdi illaki puahhahhaAk asvel gelseydi bunlar yaşanmayacakti belkide kartala ödül atacaktın pyahahhaha @butragueno
Won dost en basjndna beri marley tekelali var sadeceDaha won olmadi
Buultiler ip den çıkmıyor mu yavWonnnn tebrikler daim olsun @Mülayim6060
Multi kartal harici kazananlara tebrikler
Geçen ptrnin rolldede boyle oldu adam bol şans yazmış iki saat sonra şansa dönmüş bakmış dağıtım var suata diyor ki bende varım 😂😂😂😂Tebrikler @Mülayim6060 gizli takipçin olarak 😄
OlduDaha won olmadi
Beni saymadın dostWon dost en basjndna beri marley tekelali var sadece
Bu yamyamlar işini bilir. Modemi resetlediğinde ıp adresi değişiyor. Kartal a sor dost nasıl yapılıyor . İyi bilirBuultiler ip den çıkmıyor mu yav
Ben takılıyorum öyle ya rol takip etmiyorum genelde 😄Geçen ptrnin rolldede boyle oldu adam bol şans yazmış iki saat sonra şansa dönmüş bakmış dağıtım var suata diyor ki bende varım 😂😂😂😂
Reis forumun 4 te 1 ine para atmisimdir. Ben y.rragi yedim o zaman😅Fkartal multi dost kanitlarini attik atarken 2 defa dusn bu tur adamlara para attin mi karakolda bulabilirsin kendini
Ak anlamadigin işte o konu sahibi ne derse o olur 1 mesaji varsa bile al demis konu tartismaya kapali ak puhahhahhajGeçen ptrnin rolldede boyle oldu adam bol şans yazmış iki saat sonra şansa dönmüş bakmış dağıtım var suata diyor ki bende varım 😂😂😂😂
Bı bakayim ben danisamBu yamyamlar işini bilir. Modemi resetlediğinde ıp adresi değişiyor. Kartal a sor dost nasıl yapılıyor . İyi bilir
Butragueno var 300 mesaj atmış konuda. Bence butraya at roll yapsın multicileri almasın 😂Won dost en basjndna beri marley tekelali var sadece