- 56,490
- 30,656
- 113
Sadeece roll ve kupon paylasimindaForumda oluyor işte bizde çözemedik üstüne basılı tutunca gidio
Sadeece roll ve kupon paylasimindaForumda oluyor işte bizde çözemedik üstüne basılı tutunca gidio
Meksika da gideni aldık şimdi kaar zamanı bakayım 1 maçSende benim gibi seviyon yüksek oran oynamayı iyi yakalamissin kanka
H8de iyi
He tamamForumda oluyor işte bizde çözemedik üstüne basılı tutunca gidio
River plate iy kgv 3.60 oran 50 tl atardım ben olsamMeksika da gideni aldık şimdi kaar zamanı bakayım 1 maç
Hadi bakimmMeksikada verdimi geri aldım tam meksika geleydi buna güzel bascaktım 1 goldenn yattı o burdan aldık bişet şimdi 1 maç kovalıyorım suvatım 4 oran altı kesmiyo bilinmi
Abi herkes şait kaciyor puhahahahBen yemek hazırlamaya gidiyorum en baştan beri takipteyim @butragueno şahit 🤣🤣🤣
Cancun 4.5 üst ?Meksika da gideni aldık şimdi kaar zamanı bakayım 1 maç
🤣🤣🤣Abi herkes şait kaciyor puhahahah
Gelmez sen bu işten anlamıyorsun galibaCancun 4.5 üst ?
Geçen hafta öyle demiyordun aqGelmez sen bu işten anlamıyorsun galiba
Arjantin brezilya peru ekvator kolombiya yerinde zamanında oluyo onlara bu ara pek bakmıom maç yoksa ancaRiver plate iy kgv 3.60 oran 50 tl atardım ben olsam
Aklımdan geçen maçlardan biri ama yen başlıcak maçlara bakıyorum kanka maç başı daha iyi iy 3-4 gol olma ihtimali oluyorCancun 4.5 üst ?
kendi ağzınla söylüyon geçmiş gitmişGeçen hafta öyle demiyordun aq
River plate +7Aklımdan geçen maçlardan biri ama yen başlıcak maçlara bakıyorum kanka maç başı daha iyi iy 3-4 gol olma ihtimali oluyor