- 13,902
- 8,333
- 113
listeyi ben hazırlıyorum suvat dost merak etmeBastan yoktun kanka konusuyodun niye takip ediyon acaba bir cizgide kalman gerekmez miydi?
listeyi ben hazırlıyorum suvat dost merak etmeBastan yoktun kanka konusuyodun niye takip ediyon acaba bir cizgide kalman gerekmez miydi?
Kırmızıya basmış siyah gelmisBastan yoktun kanka konusuyodun niye takip ediyon acaba bir cizgide kalman gerekmez miydi?
O iş tamam 😂listeyi ben hazırlıyorum suvat dost merak etme
Listeyi ben yaparım haksizliga gelemem en baştan beri ben ve kartal takip ediyozlisteyi ben hazırlıyorum suvat dost merak etme
Bro ben zevkine takip edıyom 😀😀😀😀😀😀😀Bastan yoktun kanka konusuyodun niye takip ediyon acaba bir cizgide kalman gerekmez miydi?
sen kartal ve kartalın 3 multisiListeyi ben yaparım haksizliga gelemem en baştan beri ben ve kartal takip ediyoz
Biz beaiktasliyiz kufure karşıyız ama son kez kartal 🤣🤣Konuda küfür eden olursa takip de etse rol başarılı olursa ödülden faydalanamaz asla
Abbahababasen ve kartal ve kartalın 3 multisi
Küfür yok dost bir tane amip vardı can sıktı gitti sen devam et keyfini kaçırmaKonuda küfür eden olursa takip de etse rol başarılı olursa ödülden faydalanamaz asla
bunu ss aldım en sonunda roll başarılı olunca takip ettim demek yokBro ben zevkine takip edıyom 😀😀😀😀😀😀😀
Hazırla yazma beni ben zevk için şuan takipteyim zatenlisteyi ben hazırlıyorum suvat dost merak etme
La şunu anma gelir falanListeyi ben yaparım haksizliga gelemem en baştan beri ben ve kartal takip ediyoz
Dost maç benim sitede yok meksika iy 3-1 ona oynacaktım maçı 35dk 3-1 ken bültene koydular bugun karabulıtDallas dk 23 kalan 3 @JoeQuanqa
hiç gitmedi kiLa şunu anma gelir falan
İşine bak tamam efkaledemisin julemisin tamam ben ilk rolden aldım zatenbunu ss aldım en sonunda roll başarılı olunca takip ettim demek yok
dk 31 kalan 2Dost maç benim sitede yok meksika iy 3-1 ona oynacaktım maçı 35dk 3-1 ken bültene koydular bugun karabulıt
Hahaha ya o iyi arkadaş polemiğe girmez kartal multiai bakın sizbunu ss aldım en sonunda roll başarılı olunca takip ettim demek yok