- 1,176
- 426
- 83
Dost bunların ben bir periyotta 60 attığını gördüm 24 de o yüzden girmedimYazı tura attik gibi resmen. Baremin düşük olmasi şüphe uyandırıyor ama ev sahibi bugun deplasmana ayak uyduruyor gibi ilk iki periyot bunu gösteriyo
Dost bunların ben bir periyotta 60 attığını gördüm 24 de o yüzden girmedimYazı tura attik gibi resmen. Baremin düşük olmasi şüphe uyandırıyor ama ev sahibi bugun deplasmana ayak uyduruyor gibi ilk iki periyot bunu gösteriyo
17 k tek sayı söylediğim rulette sayıya basaydin 612 k olmazdı tabi sıfırlar giderdik 🤣🤣Yazı tura attik gibi resmen. Baremin düşük olmasi şüphe uyandırıyor ama ev sahibi bugun deplasmana ayak uyduruyor gibi ilk iki periyot bunu gösteriyo
Uruguayda fark açık olduğunda savunmalar tamamen bitiyor. Umarım 2. Per gibi olur sayılar. Gelmezse çok yazık olacak. Gelirse gerçekten tarih yazılacak 50 tl ileYazı tura attik gibi resmen. Baremin düşük olmasi şüphe uyandırıyor ama ev sahibi bugun deplasmana ayak uyduruyor gibi ilk iki periyot bunu gösteriyo
Olur kanka ne zaman istersen atSana ben son dört günde yatan kuounlari atacam müsait zamanda
Sen olmuş bil o basket ileri gider antronerluk yaparimBu maçı üst yapin hepimiz mutlu ayrılalım 😅
Yapicaz dost caresi. YokBu maçı üst yapin hepimiz mutlu ayrılalım 😅
7-25Yapicaz dost caresi. Yok
Dün drogbaya uzun sürdü diyorduk burada maşallah olduYapicaz dost caresi. Yok
burası sadece basket miydiDün drogbaya uzun sürdü diyorduk burada maşallah oldu
Ben yoktum vuruyodum puahhahabDün drogbaya uzun sürdü diyorduk burada maşallah oldu
Sen dün nasıl yoktun bı zamana kadar vardinBen yoktum vuruyodum puahhahab
Evetburası sadece basket miydi
Yok aram yok onunla yoktum la isteSen dün nasıl yoktun bı zamana kadar vardin
57 ile çılgınlık yapacaklar benceÜçüncü per 45-48 bandinda çıksa tadından yenmez
Kime vuruyordun Özbek mi Rus muBen yoktum vuruyodum puahhahab
Tamam ben var gibi hissettim 🤣🤣Yok aram yok onunla yoktum la iste
28 de kalmasınlar da57 ile çılgınlık yapacaklar bence
Urugay biletleri benden o zaman cubur cemaat yakalarız cikista28 de kalmasınlar da