- 27,316
- 11,762
- 113
Mamosteyi Bulamadım diye etiketledim😆😆
Mamosteyi Bulamadım diye etiketledim😆😆
Kral ona kimse bir şey diyemez ki senin Gönlünden ne koparsa onu verirsin zaten onu cebinden çıkmıyor ki senin cebinden çıkıyorRolling niye biliyor musunuz
Geçen adam 100 dağıttım diye laf etti
Adminler etkinlik aciyor 100 dağıtıyor
Laf eden yok ben 3 diyorsam,6 kişiye atıyorumyoksa hergun açarım ben
ilk kupona bak istersen beğeni ve takibe @osmanarslan72 dost sen yanlış anlama bu arkadaş benden 11 dk sonra beğeni atmış ama listeye onu alıp beni almamışsın2 kuponda won demişsin o yüzden görmemişim
Mesele o değil 500 de attığım oldu parada değil mL mal konuşmaları uyuz oldumKral ona kimse bir şey diyemez ki senin Gönlünden ne koparsa onu verirsin zaten onu cebinden çıkmıyor ki senin cebinden çıkıyor
Hahaha sen begeniyemi bakiyon takibe mi 90 inci mesaj senin konuda ilk mesajin bro neyin davasını yapıyorsun ki simdiilk kupona bak istersen beğeni ve takibe @osmanarslan72 dost sen yanlış anlama bu arkadaş benden 11 dk sonra beğeni atmış ama listeye onu alıp beni almamışsın
Konu sahibi okey derse sende at dostum gözümden kaçmış demekilk kupona bak istersen beğeni ve takibe @osmanarslan72 dost sen yanlış anlama bu arkadaş benden 11 dk sonra beğeni atmış ama listeye onu alıp beni almamışsın
Alın pirlo'yu da listeyeilk kupona bak istersen beğeni ve takibe @osmanarslan72 dost sen yanlış anlama bu arkadaş benden 11 dk sonra beğeni atmış ama listeye onu alıp beni almamışsın
Nerede dostÇok kötü yağmur geliyor
Anladım Kral kafana göre takıl Takma bunları bile ya açar açmazsın sana kalmış zaten her şeyiMesele o değil 500 de attığım oldu parada değil mL mal konuşmaları uyuz oldum
İstNerede dost
İstanbulNerede dost
yanlış anlama diye altını çizdim sen yine de yanlış anladın bro.Hahaha sen begeniyemi bakiyon takibe mi 90 inci mesaj senin konuda ilk mesajin bro neyin davasını yapıyorsun ki simdi
Saygılarımla dostİstanbul
Doğrudur kral ben yanlış anladım özür dilerimyanlış anlama diye altını çizdim sen yine de yanlış anladın bro.
tabiki beğeniye bakmıyorum ama ilk kupondan beri ben de takip ediyordum mesajlarda var.
estağfirullah dost.Doğrudur kral ben yanlış anladım özür dilerim
Adamsın rıdo Saygılar bizden iki gözümsün baş tacısınSaygılarımla dost
Başkan bu güzel teklifine @Mülayim6060 dost ne diyor.Alın pirlo'yu da listeye
Eyv kral kesene bereket şansın bol olsunArkadaşlar mamoste halledecek dağıtım işini. Şansımiz yaver giderse başka bi rol de görüşmek uzere akşam ✋ herkeze bol şanslar.