- 87,850
- 47,744
- 113
Da vinci veya extra juisy denenir muratmademe çok fena geçti hep 3x verdi bişey odemedi
Da vinci veya extra juisy denenir muratmademe çok fena geçti hep 3x verdi bişey odemedi
Reis kraken deneyebilirsin istersenolsun sıkıntı yok
aferim sana uslu çocukBn girme diycektim karismadim
7 dakka değil dost 7dakHaa demek sen orda takılıyon dost 7dakka var bide 😀
Yok dost bende İngilizce var bi tık ben bi yanlışa denk gelmedim daha kaliteli site adamlar yapmışAlt yazılı sarmıyo dost yarısı yalan onların karı ah diyo altta naber yazıyo
Sende ordami takiliyosun bro 😁😁Haa demek sen orda takılıyon dost 7dakka var bide 😀
denedimReis kraken deneyebilirsin istersen
Adam isi biliyor bak7 dakka değil dost 7dak
Güncel çevrim ve kasa durumu ne abis
denedim
Yok doedaAdam isi biliyor bak
Dogrudur dost sen daha tecrubelisin 😀7 dakka değil dost 7dak
oynadım ikisinideDa vinci veya extra juisy denenir murat
Bol sans reisMerhaba arkadaşlar Tumbetten Aylık %100 slot bonusu aldım 1000+1000 bonus olarak çevrimi 50k idi şansım iyi gitti çevrim az kaldı 5k gibi bir çevrim kaldı kasa 11k şuan 5k cepte şuan garanti şansımız iyi giderse 10k üstüne çıkarsak özelden dm atarım 15 dakka sonra başlarız Ekli dosyayı görüntüle 178126
Yok dost ole denk gelmisdi aklimda kalmis 😀Sende ordami takiliyosun bro 😁😁
Mighty kong deneyebilirsin dostoynadım ikisinide
Tavuk oyunu vardı reis onu denedinmi crop ile başlıyordu en çok şansım onda var benim verince güzel veriyoroynadım ikisinide
Rocket Reels Denenir reis Güzel veriyooynadım ikisinide
Magic crsytal var reisoynadım ikisinide
Onu denedi güzel verdi videosu var eski sayfalardaTavuk oyunu vardı reis onu denedinmi crop ile başlıyordu en çok şansım onda var benim verince güzel veriyor