- 4,505
- 3,123
- 113
takibe alıyom hocam kazanma durumuna göre özelden irtibat kurarım iyi akşamlarFreebet kuponu yapmıştım sabah da 2 maça kalmış Münih maç 3.5la Manu korner 9.5a
takibe alıyom hocam kazanma durumuna göre özelden irtibat kurarım iyi akşamlarFreebet kuponu yapmıştım sabah da 2 maça kalmış Münih maç 3.5la Manu korner 9.5a
Kuponu sabah oynadım zaten dost bakalımSalzburg 4 ya da 5 atar dost birak munihi diger 4ude manu atar bol sans
Şehir dışında yurttayım dost 5 kuruşun bile önemi var artık maalesef kurma irtibattakibe alıyom hocam kazanma durumuna göre özelden irtibat kurarım iyi akşamlar
Sabah soracaktin dost gec kalmissin yirt at o kupomuKuponu sabah oynadım zaten dost bakalım
odada kaç kişisiniz hocam nasıl ora cezaevi gibimi. ben kalcak yer bile bulamadım döndüm memlekete. seneye devam etçem para biriktiripŞehir dışında yurttayım dost 5 kuruşun bile önemi var artık maalesef kurma irtibat
3 kisiyiz dost okulun yurdu güzel gayetodada kaç kişisiniz hocam nasıl ora cezaevi gibimi. ben kalcak yer bile bulamadım döndüm memlekete. seneye devam etçem para biriktirip
bonusa girdi 100 TL verdi neyseTurn Your Fortune Asgardian Stones ve wild bazar
netent satın alma yok bunlarda kasanı eritmeyeceğini düşünüyorum şiddetle oynarsan bonus gelirse ss at dostum merak ediorm
@murat8252
Seneye iyi biriktir rezidansta kal dost bu gunlerin acisini cikarodada kaç kişisiniz hocam nasıl ora cezaevi gibimi. ben kalcak yer bile bulamadım döndüm memlekete. seneye devam etçem para biriktirip
😔bonusa girdi 100 TL verdi neyse
Nazarlık olsun dostbonusa girdi 100 TL verdi neyse
En iyisini sen bilirsin dostsatın alarak gidecek arkadaşlar
Gelsin 5000xsatın alarak gidecek arkadaşlar
KopekLER VESin MonEYLeriönce şu dog köpeklere bı bakayım hızlı yine cevirsin