- 4,552
- 1,810
- 113
Bol şans kardesim.ins güzel Bir miktarla biter cevrimin.
Bol şans big win gelecek bu kezkrakene geçiyorum bı arkadaş tavsiye etti bakalim
Bol şanslar 15 k çekim yapıcaksın gibi hissediyorumMerhaba arkadaşlar Tumbetten Aylık %100 slot bonusu aldım 1000+1000 bonus olarak çevrimi 50k idi şansım iyi gitti çevrim az kaldı 5k gibi bir çevrim kaldı kasa 11k şuan 5k cepte şuan garanti şansımız iyi giderse 10k üstüne çıkarsak özelden dm atarım 15 dakka sonra başlarız Ekli dosyayı görüntüle 178126
Bence rage of the seas onu dene bn bugun öylesine dendm 4tl den 3800 verdi ama gerçek parayla değilkrakene geçiyorum bı arkadaş tavsiye etti bakalim
Mrb engin slot bilginizden yararlanma şansımız var mıSatin almali oyunlarda deneme bence murat cevrimi onlarda satin alma var diye zor bonusa giriyor
Var dost gel dm yeMrb engin slot bilginizden yararlanma şansımız var mı
Dusuyor tumbetde hersey gecerliSatın alımlar çevrimden düşmüyor mu abi @murat8252
Normal spinde big win yakalamak çok zor reis satın alımda verdiğinin 3-5 katını alma ihtimali daha yüksekDusuyor tumbetde hersey gecerli
Bnce o daha sakat kardesNormal spinde big win yakalamak çok zor reis satın alımda verdiğinin 3-5 katını alma ihtimali daha yüksek