- 22,793
- 20,730
- 113
Haydi yavrum hakem bu akşam penaltılarla coştular @Galatasaray571 kesin penaltı oynadı 2.5 üst böyle leblebi gibi penaltı geliyor
yok yav daha çok yeni başladım 😁Cevrımın sonuna geldık mı ben 2-3 kupon daha olur sanıyodum
Bol şanslar buna da
Ooo güzel oranlar güzel maçlar yaklaşmışsin dost gelmiş bu kupon
@Galatasaray571 hakket bu nerde😀Haydi yavrum hakem bu akşam penaltılarla coştular @Galatasaray571 kesin penaltı oynadı 2.5 üst böyle leblebi gibi penaltı geliyor
Paraları eziyordur sesi çıkmadığına göre cep delik oldumu depar atar burada@Galatasaray571 hakket bu nerde😀
0-7 gs macı bıldıkten sonra kendıne gelemedıParaları eziyordur sesi çıkmadığına göre cep delik oldumu depar atar burada
Letgodan para sayma makinesi almıştı en son 🤣🤣Paraları eziyordur sesi çıkmadığına göre cep delik oldumu depar atar burada
eyvallah şu Rize yi çıkaralım artık aradan yolumuza bakalımBol şanslar buna da
Bende hemen ilgileniyorumeyvallah şu Rize yi çıkaralım artık aradan yolumuza bakalım
Del pieronun kurt boregine pudra şekeri yerine eroin atmasi gibi Taksim'e giden otobüsün peşinden koşuyordur şimdi0-7 gs macı bıldıkten sonra kendıne gelemedı
Garanti yahuBabus hala attıramadınmı
Onun kacari yok tertip o maçı ben verdim goztepeyi haritadan silerim gelemzsse ')Gooollazoooo Göztepe 2 1