- 10,724
- 6,622
- 113
Allah allahsıkıntı var arkadaşlar hesaba giremiyorum
Allah allahsıkıntı var arkadaşlar hesaba giremiyorum
Bayadır üyeyim ben buraya girdiğim her vakit yazsam en az 15bindim de daha çok okumayı seviyorum, bazen güzel kavga dönüyo 😂Yok be 30.000 falan vardir dikkat etmedim fazla msj bi ise yaramaz 500 ol yeter
Canliyla irtibata gechesaba birisi girdi galiba
Yok be olmaz oyle sey nasil girsin madem sen varken hesaba biri girdi sen hesaptayken simdi seninde girebilmen gerrkhesaba birisi girdi galiba
Haydaahesaba birisi girdi galiba
hesap gitti şifre değişmişbubarada murat sana dedimki 2 maca kasa atarsan islem tmm atmis olsaydin suan islem bitmisti umarim bu kuoon gelirde iye guzel final olur dedigim gibi yapsan suan cekim vermistin
Nasıl.oluyor ohesaba birisi girdi galiba
şüpheli durum mu varhesaba birisi girdi galiba
500 h.oBayadır üyeyim ben buraya girdiğim her vakit yazsam en az 15bindim de daha çok okumayı seviyorum, bazen güzel kavga dönüyo 😂
Canliya baglan sorhesaba birisi girdi galiba
Canliya soyle hesabi bloke etdir sonra sifre yenilethesap gitti şifre değişmiş
şifre gitmişYok be olmaz oyle sey nasil girsin madem sen varken hesaba biri girdi sen hesaptayken simdi seninde girebilmen gerrk
Way be bu kdr adi olunmaz la@Federal42 dikkatli olun arkadaşlar tokatcı kendisi diğer forumdan arkadaşı çarptı kaçtı
Ekli dosyayı görüntüle 181001
Canliya baglan bro soyle durumuşifre gitmiş
öyle bi durum varsa bunu site icinden yapyorlar genelde ödeme yapmamak icin elinden geleni yapıyorlar bazen cok bakiyen yoktur icerde umarımhesap gitti şifre değişmiş
5 dakikadır baglanmiyo canlı yoğun galibaCanliya baglan bro soyle durumu