- 11,927
- 12,074
- 113
Dene dost ne var ne yok😀kasa 270 5lions Megaways ne dersiniz
Dene dost ne var ne yok😀kasa 270 5lions Megaways ne dersiniz
icinden geceni yap kralkasa 270 5lions Megaways ne dersiniz
Olur dostkasa 270 5lions Megaways ne dersiniz
Ac Ac yokmu dostkasa 270 5lions Megaways ne dersiniz
Tmm ozaman 270 i çek dağıt dost oda gitmeden seridenArkadaşlar benim bir beklentim yok açıkcası amacım burda bir kaç arkadaşa şans parası vermek umarım neyetimiz olur dalıyorum 5 Lions Megaways a
adamsın kanka insallah olurda burda da bi kac kisi nasiplebir sayende🙏Arkadaşlar benim bir beklentim yok açıkcası amacım burda bir kaç arkadaşa şans parası vermek umarım neyetimiz olur dalıyorum 5 Lions Megaways a
buda guzel bi hikaye bence😂Tmm ozaman 270 i çek dağıt dost oda gitmeden seriden
270 masa tenisi ver cabucak alalım payımızı dostTmm ozaman 270 i çek dağıt dost oda gitmeden seriden
Haydi dost aksin gelsinArkadaşlar benim bir beklentim yok açıkcası amacım burda bir kaç arkadaşa şans parası vermek umarım neyetimiz olur dalıyorum 5 Lions Megaways a
Doğru diyon dost atsın bana 270 i Bi roll açalım neler neler yaparız adam başı 100 kağıt270 masa tenisi ver cabucak alalım payımızı dost
Bol sansArkadaşlar benim bir beklentim yok açıkcası amacım burda bir kaç arkadaşa şans parası vermek umarım neyetimiz olur dalıyorum 5 Lions Megaways a
yuh o kadar oldumu yav, 4-5 ay falan diyodum ben. çok şükür o vakadan başka vaka olmadı evde. kovid sonrası başka hastalıklarıda çıktı işte ondan para lazımdı oksijen tüpü ilaçlar tedaviler falan girdi boru gibi. çalıştık bi süre o yüzdenEn son 6 ay önce geçirmişti senin annen covid dost düzenli her ay geçiriyonuz mu nabıyonuz
Anladım dostyuh o kadar oldumu yav, 4-5 ay falan diyodum ben. çok şükür o vakadan başka vaka olmadı evde. kovid sonrası başka hastalıklarıda çıktı işte ondan para lazımdı oksijen tüpü ilaçlar tedaviler falan girdi boru gibi. çalıştık bi süre o yüzden
hee. masalarda diyince ne diyo bu dedim. aynen hocam babannemin maaşını bekliyorum yatsın rulete bascamEmeklı maası dost tahtalı gecmıs olsun buarada
0 bas 0 sefer bızlerıhee. masalarda diyince ne diyo bu dedim. aynen hocam babannemin maaşını bekliyorum yatsın rulete bascam
Utanmıyor musun dost babaanne parası yemeyehee. masalarda diyince ne diyo bu dedim. aynen hocam babannemin maaşını bekliyorum yatsın rulete bascam
Umarım güzel verir dağıtmasanda olurArkadaşlar benim bir beklentim yok açıkcası amacım burda bir kaç arkadaşa şans parası vermek umarım neyetimiz olur dalıyorum 5 Lions Megaways a