- 2,244
- 963
- 113
600 lük al tüm kasayla 2.700 çek tam 2.700 vercek ayarladım oyunu dedeyle konuştum tüm x leri sana indiricek 😁tek el alacam ısrar ettigin için 😬
çantayi getirin beyler😂tek el alacam ısrar ettigin için 😬
ağa ben o oyuna çok gıcık kapıyorum bir kere kazandırmadı bana ama kasa biraz yuklesirse denerimO zaman gems bonanza dost eminim son kararim 😀
Ins iyi haberle gelirsin bu kadar israra umut reisin sansina olsuntek el alacam ısrar ettigin için 😬
İnşallah gelirçantayi getirin beyler😂
Oyunun adı madame destiny megaways dost slottan anlamadığın o kadar bellii oyunum adına 5 bin max win diyon 😁
Bekle burda ama kacma600 lük al tüm kasayla 2.700 çek tam 2.700 vercek ayarladım oyunu dedeyle konuştum tüm x leri sana indiricek 😁
Tutariz biz kacmazBekle burda ama kacma
Tmm dost nasıl istersen kazanda hangi oyun olursa olsunağa ben o oyuna çok gıcık kapıyorum bir kere kazandırmadı bana ama kasa biraz yuklesirse denerim
Umut dediyse o oyundan umut beklemeBekle burda ama kacma
Vicdan azabı çektiriyon ama dost alma tamam tribe girdimBekle burda ama kacma
Slot fazla oynamadım arkadaş bugün paylaştı ordan biliyorumOyunun adı madame destiny megaways dost slottan anlamadığın o kadar bellii oyunum adına 5 bin max win diyon 😁
ulannn😂😂Oyunun adı madame destiny megaways dost slottan anlamadığın o kadar bellii oyunum adına 5 bin max win diyon 😁
Sende sapla bize böyle dostmu olurUmut dediyse o oyundan umut bekleme
😁😁Sende sapla bize böyle dostmu olur
denendiBonanza dene seker