- 11,927
- 12,074
- 113
Buldum buffalo king oyna dost @murat8252
Hesaplarıma göre 2023 de hedefe ulaşacağızeh iste zarar ettirmedi azıcık kar
Yoe verse tamamdir iseh iste zarar ettirmedi azıcık kar
Senin agzin ne soyliyy 3.500 dedigin gibi gelsin reissOynadığın sitede Money train varmı @murat8252 90 liralık satın al 3.500 çek
Son 1 yıl nerdeyse😂Hesaplarıma göre 2023 de hedefe ulaşacağız
burda bi siyasi mesajmi var acaba😂😂😂Hesaplarıma göre 2023 de hedefe ulaşacağız
Oyle gorunuyo 😀Hesaplarıma göre 2023 de hedefe ulaşacağız
Paparaya uygulamadan giremiyor musunBeyler konu dışı ama umut sen bilirsin belki knk paparada 300 lira var hat kapali yatırım yapamıyorum ama istiyor girişte sms istemeden yatırım kabul eden site varmı paparayla
Yok hoca öyle bı siteBeyler konu dışı ama umut sen bilirsin belki knk paparada 300 lira var hat kapali yatırım yapamıyorum ama istiyor girişte sms istemeden yatırım kabul eden site varmı paparayla
2023 de reçele sonburda bi siyasi mesajmi var acaba😂😂😂
Nasip hersey100 tl ye 1000 verme olayi cok nador olur dostkar bilginize
Yapamazsin reis sms onayi lazimBeyler konu dışı ama umut sen bilirsin belki knk paparada 300 lira var hat kapali yatırım yapamıyorum ama istiyor girişte sms istemeden yatırım kabul eden site varmı paparayla
Bende öyle diyorum bassın 600 tl yi tekte zaten kazandırmasa bile en baba yarıya iner kasa az bişe verse 2 k olur zaten100 tl ye 1000 verme olayi cok nador olur dostkar bilginize
uygulamaya giriyosan yaparsinnBeyler konu dışı ama umut sen bilirsin belki knk paparada 300 lira var hat kapali yatırım yapamıyorum sms istiyor girişte sms istemeden yatırım kabul eden site varmı paparayla
Yok knk sms istiyor hat kapali smsi alamıyorum işte bazı siteler otomatik çekiyor sms istemeden hesaptan bulamadım daha o siteleriPaparaya uygulamadan giremiyor musun
AynenYapamazsin reis sms onayi lazim