- 6,992
- 8,904
- 113
Bilmiyorum ki 1 saat üzeri söyleyen 3.4 kisi var sanirsamKim onlar kral 😂
Bilmiyorum ki 1 saat üzeri söyleyen 3.4 kisi var sanirsamKim onlar kral 😂
Ben 3 saat dedim diğerlerini bilmiyorum kendimden sorumluyum 😂Bilmiyorum ki 1 saat üzeri söyleyen 3.4 kisi var sanirsam
Kazanan arkadaştan sonra yorum yaptın kendi kendine gelin güvey oluyon he sendeBen 3 saat dedim diğerlerini bilmiyorum kendimden sorumluyum 😂
Ne alakası var okumadın mu Murat’ın dediğini 35 den sonraki yorumlar sayılmıcak diye bak bakalım kaç geçe yazmışım az oku öyle yorum yap gelin güvey olduğum yokKazanan arkadaştan sonra yorum yaptın kendi kendine gelin güvey oluyon he sende
Tam 45 de geldi demi dostsonuç böyle işlem bekliyor
Yok kral zoruma giden bilip bilmeden konuşuyor eğlencesine takılıyoruz yaptığına bakTartismayin bence hiç alamazsiniz yoksa kapatırlar konuyu
Tartışan yok 22:32den sonra ki yorumlar geçersiz adam belirtmiş zatenTartismayin bence hiç alamazsiniz yoksa kapatırlar konuyu
Bak güzel kardeşim ne yazmış dikkatli okurmusunarkadaşlar 22.35 ten sonraki tahminler geçersizdir haksızlık olmasın
Görmemişiz eyvallahBak güzel kardeşim ne yazmış dikkatli okurmusun
Estafurullah zaten o yazdığını görmesem asla yorum yapmazdım iyi forumlar dilerim sana .Görmemişiz eyvallah
İyi forumlarEstafurullah zaten o yazdığını görmesem asla yorum yapmazdım iyi forumlar dilerim sana .
Bizde işte Bi galatayı bazen halici okutuyoruz ama bu ara baya durgun dost 3. Köprüyü okutucaz inş son düzlükteyiz rast gele 🖐Knka önceden ayda 3 .5 kez Ankara kalesini satardik Eskisi gibi degil isler ölmüs bu meslek
Senin gibi😂😂😂Amac ne herkes gosteriş pesinde bir kere kazanımı biryere atmadım yuksek mevlaları asla paylasmam dilenci kaynıyor
paşam burda amaç hava atmak değil sevincimizi paylaşmak artı 3.5 arkadaşta faydalansın bu tür etkinliklere tersten bakma olurmuAmac ne herkes gosteriş pesinde bir kere kazanımı biryere atmadım yuksek mevlaları asla paylasmam dilenci kaynıyor
Senin zihniyetine ben yeterli bence bu sana sen anladın 😉Amac ne herkes gosteriş pesinde bir kere kazanımı biryere atmadım yuksek mevlaları asla paylasmam dilenci kaynıyor
Bu kırık murat görmezden gel bunupaşam burda amaç hava atmak değil sevincimizi paylaşmak artı 3.5 arkadaşta faydalansın bu tür etkinliklere tersten bakma olurmu