- 4,577
- 1,878
- 113
Mesela 22.30 son de 😎
AynenMesela 22.30 son de 😎
Bu arada en önemlisi dost tebrik ederim kazancın bol olsun gönlü güzel insanmerhaba arkadaşlar bugün gerçekten şanslı günümde yim Tumbette 450 TL yatırdım %50slot bonusu aldım 17k cevrimivardı şansıma oyunlar süper verdi hele bir tanesi uçurdu resmen bakiye 10k çekim verecem ne kadar bir zamanda hesaba geçer en yakın tahmin eden 3 arkadasa 50 TL @Shellac @Daimon müsade varmı arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 165037Ekli dosyayı görüntüle 165038Ekli dosyayı görüntüle 165039Ekli dosyayı görüntüle 165040
Ok umarim 25 dakikada gecer hesabayok çekim talebi verdikten sonra ne kadar zamanda hesaba geçer yanlış olmasın
Kral son tahminim ya bunuda kabul et 3 saat diyorum bentamamdır arkadaşlar çekim verildi tahminler buradan sonra kabul edilmeyecek
Bol şans satın almalı mı oynadın hep yani freespin mi satın aldın?merhaba arkadaşlar bugün gerçekten şanslı günümde yim Tumbette 450 TL yatırdım %50slot bonusu aldım 17k cevrimivardı şansıma oyunlar süper verdi hele bir tanesi uçurdu resmen bakiye 10k çekim verecem ne kadar bir zamanda hesaba geçer en yakın tahmin eden 3 arkadasa 50 TL @Shellac @Daimon müsade varmı arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 165037Ekli dosyayı görüntüle 165038Ekli dosyayı görüntüle 165039Ekli dosyayı görüntüle 165040
Teşekkür ederim 22.30 u kabul ettiğin için 😂😂sans benden yana o zamanbeklemede
aynen öyleBol şans satın almalı mı oynadın hep yani freespin mi satın aldın?
Hemen bende oynim futbolla ugrasilmiyoaynen öyle
Umarım kısa sürede ödenir tahmin tutmasa da olurtamamdır arkadaşlar çekim verildi tahminler buradan sonra kabul edilmeyecek
Ben yarın öğlen diyorum katılım bitmiş inş erken alırsın ama dediğim zamanda gelir bildiğim kadarıyla tebrikler etkinlik dışı yım bunu belirtiyimbeklemede