- 31,916
- 15,733
- 113
%333 nakit veriyo 3 kat çevrim tertemiz bonus tüm kasayı 1 adım bastınmı temizNe var ki orada
%333 nakit veriyo 3 kat çevrim tertemiz bonus tüm kasayı 1 adım bastınmı temizNe var ki orada
Oyunda iseler yarım saate kalmaz gelirler. muronun mekani dolar taşar çay isteyen isteyeneİyiye işaret bu,,,millet oyunda demek,,en azından sifirlamamislar )
Vay be iyiymiş Vallahi%333 nakit veriyo 3 kat çevrim tertemiz bonus tüm kasayı 1 adım bastınmı temiz
Aynen ama 5 saatir mesela ödeme bekleniyoVay be iyiymiş Vallahi
Zamanı ve cekim siniri nedir bu kampanyanın dost%333 nakit veriyo 3 kat çevrim tertemiz bonus tüm kasayı 1 adım bastınmı temiz
Onu bilmiyorum ana paranın maks 10 kat galiba min 200 yatırıma maks 4999 yatırıma veriyorduZamanı ve cekim siniri nedir bu kampanyanın dost
Açılış bonuslarından baya zarar ettiler heralde bide üstüne bu zaten site açıldığı günden beri 5-6 saatin altında ödeme yapmıyo heraldeBu betewin herkesi ş** gidicek gibi bu kadar kolay para dağıtılır mı ya
İyiymiş kampanyası. Ödeme de sıkıntı çıkarmazlar ise alınır bu yarin bi bakayım bunaOnu bilmiyorum ana paranın maks 10 kat galiba min 200 yatırıma maks 4999 yatırıma veriyordu
Valla ben 5 saat oldu hala aynı.İyiymiş kampanyası. Ödeme de sıkıntı çıkarmazlar ise alınır bu yarin bi bakayım buna
Ödemezler ise haber ette dost boşa bakmayalım bu kampanyayaValla ben 5 saat oldu hala aynı.
Haber ederim dostÖdemezler ise haber ette dost boşa bakmayalım bu kampanyaya
Böyle garanti. Para verdikten sonra 12 saatte beklenirAçılış bonuslarından baya zarar ettiler heralde bide üstüne bu zaten site açıldığı günden beri 5-6 saatin altında ödeme yapmıyo heralde
Bu hangi site dost baktın mı 😅
Öderse beklenir demek istedin heralde dost.Böyle garanti. Para verdikten sonra 12 saatte beklenir
O dedeye söyle gelirsem oraya....diye mesaja karşılık ver ayıp olmasın
Toprağım bu güney amerika liglerin de ilk yarida 2 golün gelmesi ile sahaya yıldırım düşmesi ihtimali aynıDaha deneme bonusu aldık bu botokogonun Allah belasını versin ilk yarı 2 golüne girdik son maça kalmış 5.900 veriyor 500 çekeceğiz atmıyorlar