- 26,661
- 11,544
- 113
Vallahi 10 gün değil ben 10k'yı neredeyse yemin ediyorum 2 3 senedir görmüyorumSon 10 günde enaz 2-3-4 k görüp 10k olmadan 0laniyor ki ben 100k lari görürdüm acayip moralim bozuk
Vallahi 10 gün değil ben 10k'yı neredeyse yemin ediyorum 2 3 senedir görmüyorumSon 10 günde enaz 2-3-4 k görüp 10k olmadan 0laniyor ki ben 100k lari görürdüm acayip moralim bozuk
Derin nefes al verSon 10 günde enaz 2-3-4 k görüp 10k olmadan 0laniyor ki ben 100k lari görürdüm acayip moralim bozuk
bakalim duruma gore dagitim .dKaç kişi çıkar ki
Ya kazan dağıtma %15 şarj var zatenbakalim duruma gore dagitim .d
Şarjım bitecek diye dağıtma diyorsun değil mi😆😆😆😆😆Ya kazan dağıtma %15 şarj var zaten
Taksam takarım şarja hocamŞarjım bitecek diye dağıtma diyorsun değil mi😆😆😆😆😆
Makara yapıyorum Kral adamsınTaksam takarım şarja hocam
Herşey para değil benim için
Ooo bende kralArkadaşlar su andan itibaren batmış durumdayız 0 ız
Geçmiş olsun takmaArkadaşlar su andan itibaren batmış durumdayız 0 ız
Vay mOoo bende kral
Aynen belki betplay den bir şeyler çıkar da az nefes alırım yok sa tamamen bitikSıfırlanmak harbiden çok kötü bir insanı
Inşallah çıkar Kral içimden gelerek söylüyorum bunuAynen belki betplay den bir şeyler çıkar da az nefes alırım yok sa tamamen bitik
kral bi maç ver bana senin bahsine oynicamAynen belki betplay den bir şeyler çıkar da az nefes alırım yok sa tamamen bitik
Vallahi diyecektim İnternaciol gir 2.5 üst en az 2.50 oran üzerinde de 81 falandımaçı siz verin aga ben tenisciyim genelde