- 26,611
- 11,531
- 113
En babası 45 dakikaya kadar öderNe zaman öder padişah
En babası 45 dakikaya kadar öderNe zaman öder padişah
1 saate öder çeken çok yoktur gece geceNe zaman öder padişah
1 saat sürmez benceNe zaman öder padişah
HahahahaahahshahahhaahahahaKonuya girince önce selam verilir bu son uyarım Allah'ıma seni vururum dönüp arkama bakmam bile
Adam her yere hakim yavEn babası 45 dakikaya kadar öder
Yarım saat içinde sorun olmasaNe zaman öder padişah
Açtım knk2 aşamalı aç bu parayı rahat öder hayırlı olsun
Ödemezse o miktarı donumu indirip tüm haliçi dolanırım zaman önemsiz kesinlikle öderNe zaman öder padişah
Bendede aynısı oldu aq mixco maçı 85 de 3-0 oldu aha üst oldu dedim sevindim 5 k para geliyordu pat sonra iptal oldu maç 2-0 bittiVallahi Meksika Ligini de çıkarsınlar gol attı geri aldı 1.200 lira para alacaktık ya
Bunları var ya gideceksin ülkelerinde Keleşle tarayacaksınBendede aynısı oldu aq mixco maçı 85 de 3-0 oldu aha üst oldu dedim sevindim 5 k para geliyordu pat sonra iptal oldu maç 2-0 bitti
Ondan hızlısı mezarda diyorum yaAdam her yere hakim yav
Evet@yldrm2706 Antepli misin yoksa
Hemşerimsin tama rafık
Üç maçını yakaladım üçü de geldi benim gözümdeYa Ne maçlar bildim hep ufak ufak attım Bak yalan atan namussuzdur 4 85'ler 2 50'ler havada uçtu oranlar ama hep ufak ufak girdim en son Venezuella Ligi vardı 2-1'de 89 tam girdim 4 95'ten kasayı giriyordum Allah belasını versin 500 giriyorduk bir baktım kitledi Orada Zaten moral düştü 31 yaptı ondan sonra Meksika'ya girdim Orada patladı attı geri çekti