Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,271
458
83
Şimdi dün mail gelmiş rüyabet 250 lira ekliyor min 250 Max 1250 çek diyor kadınla telegramdan konuştuk hesabını atarsak ref paylaşmış oluyor muyuz maksat sizde deneyin alabilirseniz

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,600
283
83
En sevmediğim şey dm'den yazmaları Gizli Gizli insan daralıyor ya ben hiç görmedim adamlar bana dm'den yazdı ya tutturduğum zamanlar Hiç görmediğim forumda Hiç görmediğim ya Böyle bir şey olamaz ya
Geçen bi rolling etkinliği takip ediyorum konuda olmayan biri yazdı 25 lira istiyor. Bende para olsa rolling takip eder miyim dedim ben de. 25 lira ufak diye millet gönderiyordur belki. Bu şekilde 10 kişiden koparsa yolunu buluyordur.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,611
11,531
113
Geçen bi rolling etkinliği takip ediyorum konuda olmayan biri yazdı 25 lira istiyor. Bende para olsa rolling takip eder miyim dedim ben de. 25 lira ufak diye millet gönderiyordur belki. Bu şekilde 10 kişiden koparsa yolunu buluyordur.
Ne diyorum hiç görmediğim adamlar ya Forumda bir kere görmüşlüğüm yok Sen kimsin diyorum a** Ne yazıyorsun