- 26,611
- 11,531
- 113
Insan sarrafı olmaya gerek yok ki zaten o gönlünden korkmasaydı buraya yazıp yol alıp giderdi işlemi alındı denmezdiÇok rahat çok profesyonel neysin sen insan sarrafi mi
Insan sarrafı olmaya gerek yok ki zaten o gönlünden korkmasaydı buraya yazıp yol alıp giderdi işlemi alındı denmezdiÇok rahat çok profesyonel neysin sen insan sarrafi mi
Kardeş ben yedım o nohut durumu yenılcek bşey degıl allah günah yazmasınYolun düşerse bir gün nohut dürümü ismarlarim sana
Her zaman yetmediğin için çıkması biraz zor olur dostKardeş ben yedım o nohut durumu yenılcek bşey degıl allah günah yazmasın
Şu forumda en paralı görünenler bile yazıyor dostum emin olYazanları ifşa edeceksin aslında
Sağlık olsunMakina123 Gates of restbet oyununda 1000tl kaybederek sinirlenmiş ve balkona çıkıp sigarasını içmiştir
Bende geçen sene denemiştim bu zamana kadar neden denemedim diye kendime kızmıştım herkese hitap etmezKardeş ben yedım o nohut durumu yenılcek bşey degıl allah günah yazmasın
Dm baksanaÇok rahat çok profesyonel neysin sen insan sarrafi mi
IlgıncBende geçen sene denemiştim bu zamana kadar neden denemedim diye kendime kızmıştım herkese hitap etmez
Geçen bi rolling etkinliği takip ediyorum konuda olmayan biri yazdı 25 lira istiyor. Bende para olsa rolling takip eder miyim dedim ben de. 25 lira ufak diye millet gönderiyordur belki. Bu şekilde 10 kişiden koparsa yolunu buluyordur.En sevmediğim şey dm'den yazmaları Gizli Gizli insan daralıyor ya ben hiç görmedim adamlar bana dm'den yazdı ya tutturduğum zamanlar Hiç görmediğim forumda Hiç görmediğim ya Böyle bir şey olamaz ya
Geçmiş olsun Şu slot Bırakın artık ya her zaman vermezMakina123 Gates of restbet oyununda 1000tl kaybederek sinirlenmiş ve balkona çıkıp sigarasını içmiştir
Bı 10 15 dkya belli olurInsan sarrafı olmaya gerek yok ki zaten o gönlünden korkmasaydı buraya yazıp yol alıp giderdi işlemi alındı denmezdi
Ne diyorum hiç görmediğim adamlar ya Forumda bir kere görmüşlüğüm yok Sen kimsin diyorum a** Ne yazıyorsunGeçen bi rolling etkinliği takip ediyorum konuda olmayan biri yazdı 25 lira istiyor. Bende para olsa rolling takip eder miyim dedim ben de. 25 lira ufak diye millet gönderiyordur belki. Bu şekilde 10 kişiden koparsa yolunu buluyordur.
Makina123'e kimse slotu öğretmemiştir. Dolarları sayarken kendisi icat etmiş ve piyasaya sunmuştur. Eski bir sağlayıcı MakinaPlay markasının sahibidir.Geçmiş olsun Şu slot Bırakın artık ya her zaman vermez
Vay mMakina123'e kimse slotu öğretmemiştir. Dolarları sayarken kendisi icat etmiş ve piyasaya sunmuştur. Eski bir sağlayıcı MakinaPlay markasının sahibidir.
Bjk olur Galatasaray emin değilimYarın ıcın gs 1
Besıktas İBB 2.5 üst gelırı varmı sızce?