- 26,629
- 11,539
- 113
Emrah kraldır ya baş tacıdır oEmrahada dikkat et tersten 31 .31 yapmış niki
Emrah kraldır ya baş tacıdır oEmrahada dikkat et tersten 31 .31 yapmış niki
memleketimize bı daha Rabbim böyle acı yasatmasin ins..Hatay Kırıkhan'lıyım gardaş plaka 31
Dayı benim oğlanın bütün niki , şifreleri 3131 aw niye böyle diye soracaktım yüz göz olmak istemedimVay be nereden yakaladın Bunu sen Helal olsun vallahi hiç dikkatimi çekmedi
GardaşımEmrah kraldır ya baş tacıdır o
Doğrudur gardasim..tanışırız elbet..çayimi içmeye daha hiç dm ye gelmediEmrah kraldır ya baş tacıdır o
Yok kanka saat başı bakıyorum yok Bi tek editörbet mail atıp duruyor aqMaillere falan bakın bir şeyler eklenmiştir belki kontrol ederim siteleri 250 ekliyorlar ya bazen Gerçi bayağıdır bir şey eklenmiyor her gün kontrol ediyorum çünkü
Bonusları kontrol ettiğimiz kadar ödevlerimizi etseydik şimdiye doktor olmuştuk la dayiMaillere falan bakın bir şeyler eklenmiştir belki kontrol ederim siteleri 250 ekliyorlar ya bazen Gerçi bayağıdır bir şey eklenmiyor her gün kontrol ediyorum çünkü
En azından hemşire çıkmadık..amelelige dewam )Bonusları kontrol ettiğimiz kadar ödevlerimizi etseydik şimdiye doktor olmuştuk la dayi
Tabiat kanunlarina göre yaşayan her canlının bir görevi var dostum bize burda düşen görev zenginlerin hayatta kalmalarını sağlamak oluyor .En azından hemşire çıkmadık..amelelige dewam )
Aynen öyle abi Vallahi doğru bir kelime her gün kontrol ediyorum deli oldum yaBonusları kontrol ettiğimiz kadar ödevlerimizi etseydik şimdiye doktor olmuştuk la dayi
maşallah 😂Dayı benim oğlanın bütün niki , şifreleri 3131 aw niye böyle diye soracaktım yüz göz olmak istemedim
Marazin koruması Habib gelmiş ddDmaşallah 😂
Nokta......Tabiat kanunlarina göre yaşayan her canlının bir görevi var dostum bize burda düşen görev zenginlerin hayatta kalmalarını sağlamak oluyor .
Dayı inanki beynine hükmeden bütün yaşantısına hükmeder. İnsanı kaliteli yaşantıdan uzaklaştıran iradedir o yüzden iradeye sahip çıkmak en iyisidir. Kardeş yemin ederim son bir yıldır kumarı girgirina oynuyorum zaten kod kovalamaktan bütün sitelerde no bonus oldum gayet memnunum. İnanki 40bin lira para cepte olduğu gün bile 50 lira yatırdıysam namussuzum. O yüzden kumarı bir çıkış yolu olarak görmeyin sadece atari oynuyormuş gibi eğlencesine takılın yoksa öteki türlü ızdırapAynen öyle abi Vallahi doğru bir kelime her gün kontrol ediyorum deli oldum ya
😎😎😎😎Dayı inanki beynine hükmeden bütün yaşantısına hükmeder. İnsanı kaliteli yaşantıdan uzaklaştıran iradedir o yüzden iradeye sahip çıkmak en iyisidir. Kardeş yemin ederim son bir yıldır kumarı girgirina oynuyorum zaten kod kovalamaktan bütün sitelerde no bonus oldum gayet memnunum. İnanki 40bin lira para cepte olduğu gün bile 50 lira yatırdıysam namussuzum. O yüzden kumarı bir çıkış yolu olarak görmeyin sadece atari oynuyormuş gibi eğlencesine takılın yoksa öteki türlü ızdırap
Gariban kaldıkŞuraya bak 500 çekimli