- 16,979
- 11,996
- 113
Seveeeerrr 😁😁😁Sarıgöle de beklerim
Seveeeerrr 😁😁😁Sarıgöle de beklerim
Beyoğlu'ndayım Yarın hemenSarıgöle de beklerim
Murooom rahmetli levent kırca gibi her gün güzelsin demi kanka şaşmaz yaniBeyoğlu'ndayım Yarın hemen
Gel murom bizim yemekler de leziz dirBeyoğlu'ndayım Yarın hemen
Hergün değil 12 saat de birMurooom rahmetli levent kırca gibi her gün güzelsin demi kanka şaşmaz yani
Gel murom bizim yemekler de leziz dir
[/ burada var pan lar var
YarasınBuralar size emanet simdi bir tane daha vurayım yatayım biraz
@Muroo1988 agacim sana pilot olma sırrı veriyorum parayla bulamazsin bu sirri😁😁 Bak şimdi 1 tane büyük biricik şarap Alican en büyüğünden 2 tane kırmızı extra onu 5 litrelik su bidonuna döküp hepsini güzelce karisdirican daha sonra malzemeden sonra ondan 3 bardak içiyorsun fizan havalimanin sahibi oluyorsun agacim benim şimdiden hayırlı olsunHergün değil 12 saat de bir
Hayırlı uçuşlar diyelim@Muroo1988 agacim sana pilot olma sırrı veriyorum parayla bulamazsin bu sirri😁😁 Bak şimdi 1 tane büyük biricik şarap Alican en büyüğünden 2 tane kırmızı extra onu 5 litrelik su bidonuna döküp hepsini güzelce karisdirican daha sonra malzemeden sonra ondan 3 bardak içiyorsun fizan havalimanin sahibi oluyorsun agacim benim şimdiden hayırlı olsun
Herkes züğürt 😀@Muroo1988 agacim sana pilot olma sırrı veriyorum parayla bulamazsin bu sirri😁😁 Bak şimdi 1 tane büyük biricik şarap Alican en büyüğünden 2 tane kırmızı extra onu 5 litrelik su bidonuna döküp hepsini güzelce karisdirican daha sonra malzemeden sonra ondan 3 bardak içiyorsun fizan havalimanin sahibi oluyorsun agacim benim şimdiden hayırlı olsun
Acele işim var diyip kaçıyon boyna demek piizdesin yazdım bunu muroBuralar size emanet simdi bir tane daha vurayım yatayım biraz
Agasar dayı naberHerkes züğürt 😀
EyvallahAgasar dayı naber
VermiyorÜye olmayan yazsın
Merhaba müşteri temsilcisi Eylül ben,
www.betranos195.com üzerinden giriş sağlayabilirsiniz. Üyelik oluşturmanız halinde kullanıcı adınızı iletirseniz deneme bonusu için yardımcı olabilirim 🌸 200 ekleme sağlayabilirim. Minimum maksimum 500 çekim sağlayabilirsiniz🙏🏻