- 19,452
- 7,679
- 113
Desteklemek bedava dost 😁😁Rudo Sen de herkesi destekliyorsun Nasıl olacak bu
Desteklemek bedava dost 😁😁Rudo Sen de herkesi destekliyorsun Nasıl olacak bu
Parayla olsaydı desteklemezdin değil miDesteklemek bedava dost 😁😁
Para ile olsa sessiz sedasız uzaklaşırdim dost 😁😁Parayla olsaydı desteklemezdin değil mi
Niye kırıyon telefonu muromTelefonu kıracağım 100 TL lazım
MıraaaaaaaddddŞimdi Muro'nun mekanına gelip de 100 TL'si olmaması normal fakir mekan
MayğooooooiNiye kırıyon telefonu murom
Emmi nabyun yaaaa 😁Mayğooooooi
Yardırıyoruz dayı sen napanEmmi nabyun yaaaa 😁
Sever devamkeeeeYardırıyoruz dayı sen napan
Salak gibi geçen sene kablo soyma makinamı sattım aq böyle akilsizligin cezasını çekiyorum harbiden insanın en büyük düşmanı kendisidirSever devamkeeee
Niye sattınki emmiSalak gibi geçen sene kablo soyma makinamı sattım aq böyle akilsizligin cezasını çekiyorum harbiden insanın en büyük düşmanı kendisidir
Araba motor kitledi geçen sene dostum mecbur sattım krediye bulaşmamak için. Filmin sonunda yine krediye bulaştık ama makina da gittiNiye sattınki emmi
Hayat emmi napican bi varız bi yokuz yeterki sokaklar boş kalmasınAraba motor kitledi geçen sene dostum mecbur sattım krediye bulaşmamak için. Filmin sonunda yine krediye bulaştık ama makina da gitti
Esecezzzzz hele şu hurdayı satam 🤣🤣🤣Hayat emmi napican bi varız bi yokuz yeterki sokaklar boş kalmasın
Suan yapacak hicbirseyin yok reis o 1 ay aktif olduktan sonra ancMicrosoft hesabım çalındı dostlar, güvenli mail olarak kendi mail adresini yapmış çalan kişi, güvenli telefon ekleyebildim sadece o da 1 ay sonra aktif olacakmış. Aktif kullandığım bi hesap değil neyse ki. Kurtarma bilgi form doldurdum reddetti, yapacak başka bişey var mı
Severik emmi cizzzzzz 😁😁Esecezzzzz hele şu hurdayı satam 🤣🤣🤣
Sağol reisSuan yapacak hicbirseyin yok reis o 1 ay aktif olduktan sonra anc