- 14,028
- 9,967
- 113
Bol şanslarBoyle aldik geceye
Bol şanslarBoyle aldik geceye
Bol şanslar caliBoyle aldik geceye
BasketiKolombiya ligi ilk yari kg. Gelirse 2 kişiye ulaşırım sikeyim başkentini😁
Bol şanslar üstadKolombiya ligi ilk yari kg. Gelirse 2 kişiye ulaşırım sikeyim başkentini😁
AhzhshshshshshaKolombiya ligi ilk yari kg. Gelirse 2 kişiye ulaşırım sikeyim başkentini😁
Seveyim yaz reis oraya da sabah başkanlar görmesin 🤣Kolombiya ligi ilk yari kg. Gelirse 2 kişiye ulaşırım sikeyim başkentini😁
AnkaralılarKolombiya ligi ilk yari kg. Gelirse 2 kişiye ulaşırım sikeyim başkentini😁
Kolombiya başkenti reis oAnkaralılar
-biz ne alaka? 😁😁😁
gardasim çayim dökuldu bardağım kırıldı..Kolombiya başkenti reis o
Bol şans dostumBoyle aldik geceye
Bunlara hiç belli olmuyor genelde bir periyot siciyolar ama çoğunda atıyorlar dost sans geleBoyle aldik geceye
Abi kolombiya ilkyari 1 1 bittiginde escobar yaşıyordu yav. Yine bana uyup imkansiza sıkmışsın 😂Kolombiya ligi ilk yari kg. Gelirse 2 kişiye ulaşırım sikeyim başkentini😁
Eyvallah dost bakalim kismetBunlara hiç belli olmuyor genelde bir periyot siciyolar ama çoğunda atıyorlar dost sans gele
Eyvallah agacimBol şans dostum
Bol sanslarKolombiya ligi ilk yari kg. Gelirse 2 kişiye ulaşırım sikeyim başkentini😁
Kendini yaktığın yetmedi milleti de yakıyorsun Kalipso. Çok ah aldın çok canlar yaktın 🤣Abi kolombiya ilkyari 1 1 bittiginde escobar yaşıyordu yav. Yine bana uyup imkansiza sıkmışsın 😂
DdddKendini yaktığın yetmedi milleti de yakıyorsun Kalipso. Çok ah aldın çok canlar yaktın 🤣
Hosgelmis sefa gelmiş reis. Bir örümcek adamımız eksikti o da geldi tam oldu. 🤣gardasim çayim dökuldu bardağım kırıldı..
köfteler kalsın..
buraya üye ettiğim dostuma ver köfteyi )
hoşgeldin aramıza @nrvn1905 bak burada bu Malatyalı candir
Kendini yaktığın yetmedi milleti de yakıyorsun Kalipso. Çok ah aldın çok canlar yaktın 🤣