- 26,930
- 11,610
- 113
Kupon yaptım buda ıcerde aksilik olmasaBen sana totemledim sende bana totem yap daha maça var
Ekli dosyalar
-
198.4 KB Görüntüleme: 13
Kupon yaptım buda ıcerde aksilik olmasaBen sana totemledim sende bana totem yap daha maça var
Hadi insKupon yaptım buda ıcerde aksilik olmasa
28 0-0 muhtemelen tüm kupon 2 dakka sonra başlayacak maçta olacakKupon yaptım buda ıcerde aksilik olmasa
5 ile 6 ayağı bize mi bıraktınyarınki altılım değerlendirin
Ekli dosyayı görüntüle 518353
yok reis attim5 ile 6 ayağı bize mi bıraktın
2. Ayak tek geçmişsin banko mu o ya ganyan bassak kaç oranı var ki muhtemeldeyok reis attim
Reis tek attim ganyani henüz belli değil 10 da olabilir 20 de yarin belli olur2. Ayak tek geçmişsin banko mu o ya ganyan bassak kaç oranı var ki muhtemelde
çalışarak çıkardım o teki birde son ayak tek bugun 2 altilidada 5 de kaldım 1.altili 62 k para verdi ben 2 misli 124 k alacaktim 5 de kaldım2. Ayak tek geçmişsin banko mu o ya ganyan bassak kaç oranı var ki muhtemelde
Ya bu altılı iyi güzelde yani banko atlar gelince xok bilen çıkıyor para ödemiyor birde hakketen böyle iddaa givi değil jokeyleri atları izlemeden oynanmazçalışarak çıkardım o teki birde son ayak tek bugun 2 altilidada 5 de kaldım 1.altili 62 k para verdi ben 2 misli 124 k alacaktim 5 de kaldım
Ooo 4. Ayaktan girmiş kaç verdi altılı
O diil adamın konusunu at yarışına çevirdik hakkini helal et muroOoo 4. Ayaktan girmiş kaç verdi altılı
kuponu gordunmu 5 te kaldı ganyanlara bak yakaladığım bu altılı 62 milyar para verdi ben bulsaydım 124 milyar alacaktimYa bu altılı iyi güzelde yani banko atlar gelince xok bilen çıkıyor para ödemiyor birde hakketen böyle iddaa givi değil jokeyleri atları izlemeden oynanmaz
Kötü olmuş beakuponu gordunmu 5 te kaldı ganyanlara bak yakaladığım bu altılı 62 milyar para verdi ben bulsaydım 124 milyar alacaktim
62 milyar verdi dostOoo 4. Ayaktan girmiş kaç verdi altılı
sorma reis içim içimi yiyor 2 tane tek yakalamışim 4 at yazdığım yerden yatıyorumKötü olmuş bea
Sağlık olsun dicen yapicak bir şey yok bir ins yarınki tutarsorma reis içim içimi yiyor 2 tane tek yakalamışim 4 at yazdığım yerden yatıyorum