Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling musstafaa15 / Kasa 1k 10x Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,726
2,290
113
Efes geliyor yavastan sanki

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
aklılllanmayız biz
Şu kupondan sonra bidaha toparlayamadım ben iy 1.5 üst son maç maçın 2.5 üstüne oran bile açılmadı 3.5 üst 1.30 lara kadar düştü maç öncesi iy başladı Bayern atıyor var iptal ediyor Bayern atıyor var iptal ediyor bilmem kaç oranı olan takım 40 dan sonra gol atıyor bir umut bekledim inanması güç maç 1-1 zor bitti psikolojik olarak çöktüm bu zamanlara kadar ne alsam geliyordu bir yıldır forumlara bile girmezdim lenetlenmiş gibiyim mq

Ekli dosyalar

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Şu kupondan sonra bidaha toparlayamadım ben iy 1.5 üst son maç maçın 2.5 üstüne oran bile açılmadı 3.5 üst 1.30 lara kadar düştü maç öncesi iy başladı Bayern atıyor var iptal ediyor Bayern atıyor var iptal ediyor bilmem kaç oranı olan takım 40 dan sonra gol atıyor bir umut bekledim inanması güç maç 1-1 zor bitti psikolojik olarak çöktüm bu zamanlara kadar ne alsam geliyordu bir yıldır forumlara bile girmezdim lenetlenmiş gibiyim mq
bende öyle

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
efes önde kanka

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
tammm bir sayı öndeyiz

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,726
2,290
113
Atleticoya ms1 vericektim oran 1.29 oldugu icin 1.5 üst ve ms1 dedim umarım 1.5 üstten yatmayız 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...