- 34,552
- 19,153
- 113
fark 7
Reale üst girecektim yorumlarda herkes şike yaparlar atmazlar falan yazinca buna ms2 dedimüstü daha mantıklıydı
millete ne bakıyon efes yakaladı ama alması lazımReale üst girecektim yorumlarda herkes şike yaparlar atmazlar falan yazinca buna ms2 dedim
Şu kupondan sonra bidaha toparlayamadım ben iy 1.5 üst son maç maçın 2.5 üstüne oran bile açılmadı 3.5 üst 1.30 lara kadar düştü maç öncesi iy başladı Bayern atıyor var iptal ediyor Bayern atıyor var iptal ediyor bilmem kaç oranı olan takım 40 dan sonra gol atıyor bir umut bekledim inanması güç maç 1-1 zor bitti psikolojik olarak çöktüm bu zamanlara kadar ne alsam geliyordu bir yıldır forumlara bile girmezdim lenetlenmiş gibiyim mqaklılllanmayız biz
bende öyleŞu kupondan sonra bidaha toparlayamadım ben iy 1.5 üst son maç maçın 2.5 üstüne oran bile açılmadı 3.5 üst 1.30 lara kadar düştü maç öncesi iy başladı Bayern atıyor var iptal ediyor Bayern atıyor var iptal ediyor bilmem kaç oranı olan takım 40 dan sonra gol atıyor bir umut bekledim inanması güç maç 1-1 zor bitti psikolojik olarak çöktüm bu zamanlara kadar ne alsam geliyordu bir yıldır forumlara bile girmezdim lenetlenmiş gibiyim mq
Bu ivneler 1-0 i seviyoAtleticoya ms1 vericektim oran 1.29 oldugu icin 1.5 üst ve ms1 dedim umarım 1.5 üstten yatmayız 😂
Biliyorum dost Simeone atıp yatarBu ivneler 1-0 i seviyo
Ama inşallah ilk yaridan 3 luk eder dost,moral bozmaya gerek yokBiliyorum dost Simeone atıp yatar
Efes dönüyor sıkıntıAma inşallah ilk yaridan 3 luk eder dost,moral bozmaya gerek yok
Zar zor alicak bence maçı efesEfes dönüyor sıkıntı