- 56,550
- 30,716
- 113
Ayip be sadece ben vardim pujahajajjaAbi zaten bı ikimiz variz 500 500 paylaşalım 🤣
Ayip be sadece ben vardim pujahajajjaAbi zaten bı ikimiz variz 500 500 paylaşalım 🤣
Bu kupon 3 adım rolü takip edip ödül alamayanlaraydi dostum yanılmıyorsamHah o iş bndeyse süper o zaman 😁 sana yazarım özelden bilirsin kim olduğunu yanlsi anlasilma olmasın.benim kriterleri biliyosun ama dimi sakıncası varmı?forumda sadece çekilişe ve rollere katılanları secmiyorum bn
Aynen öyle idi dostBu kupon 3 adım rolü takip edip ödül alamayanlaraydi dostum yanılmıyorsam
5k yapmayacaktim reisEee @musstafaa16 covera gerek varmiymis bak 5k cebinde kaldı bro
Seni soyledim biri sensin zatenAynen öyle idi dost
Eyv dost saol5k yapmayacaktim reis
Seni soyledim biri sensin zaten
Valla bana kalsa ben seni secmezdim ama adam seni ozzellikla söyledi kardeş özelden IBAN at 2 kişi daha kendin seç 200er pasla dedi 2kisiye bakicam simdiAynen öyle idi dost
Kesene berekt dost1k attım 400 kendisine 600 dagitacak birinin ismini verdim iki kişiye karismiyorum ben seçince atmadiklarim içimde kalıyor yoksa bütün parayı dagitirim burada o kafayla
Kesene bereket dost tekrardan Tebrikler1k attım 400 kendisine 600 dagitacak birinin ismini verdim iki kişiye karismiyorum ben seçince atmadiklarim içimde kalıyor yoksa bütün parayı dagitirim burada o kafayla
Tebrikler kesene bereket1k attım 400 kendisine 600 dagitacak birinin ismini verdim iki kişiye karismiyorum ben seçince atmadiklarim içimde kalıyor yoksa bütün parayı dagitirim burada o kafayla
Tekrardan tebrikler dost secilmezsekde sorun yok hayırlı geceler1k attım 400 kendisine 600 dagitacak birinin ismini verdim iki kişiye karismiyorum ben seçince atmadiklarim içimde kalıyor yoksa bütün parayı dagitirim burada o kafayla
Son dklarda gelenlerden değildik ama sıkıntı yok kendi yakınlarını seçmen Normal iyi forumlar.Ulan ben aktaş bide şubattan başka kisme yokmuski son kuponu takip eden.son kupona göre bakiyorum arkadaşlar son dklar gelenler k bakmasın aktasi ve beni seçti bende @butragueno ve @AllanSaintMaximin seçtim onlarda son 7 sayfadir varlar zaten son kuponun takibi son 7 sayfa.onceki ödüllerle ilgili adam 4 kişiye aticam dedi 6 7 kişiye attı şimdide 4 kişiye attı min 3k dağıtım yapmış daha ne yapsin.her takip edene atamaz sonuçta onuda düşünmek lazım.daha önce bnde çok kez takip ettim beni sevmedi hiç sesimi cikartmadim.
Neden acaba bı düşünSon dklarda gelenlerden değildik ama sıkıntı yok kendi yakınlarını seçmen Normal iyi forumlar.
Bak dalgana tartışma çıkarmaya çalışma benim dağıttığım paraları acaba sen dağıttın mi ama bundan sonra 1 Allahın kuluna para atmam Özelden isteyenide hem söver hem ifsalarim sanada engeli basıyorum hadi iyi forumlarNeden acaba bı düşün
Geçen ay 15 k dan fazla para dağıttım aslan ben senin dağıtım yaptığını konu açtığını hiç görmedim boş boş konuşma hadi eyvallahBak dalgana tartışma çıkarmaya çalışma benim dağıttığım paraları acaba sen dağıttın mi ama bundan sonra 1 Allahın kuluna para atmam Özelden isteyenide hem söver hem ifsalarim sanada engeli basıyorum hadi iyi forumlar
Bro bosver uzatmaya gerek yok bnde cvp yazicakdim konu uzamasin diye cvp yazmadimGeçen ay 15 k dan fazla para dağıttım aslan ben senin dağıtım yaptığını konu açtığını hiç görmedim boş boş konuşma hadi eyvallah
Kardes dagitim tmm @butragueno @AllanSaintMaximin ve @Aktas25 oduller gonderildi.tskrler bol sanslar200 lira için kalp kırmaya değmez beyler yapmayın