Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling musstafaa16 / Euroleague Roll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,681
9,340
113
Hah o iş bndeyse süper o zaman 😁 sana yazarım özelden bilirsin kim olduğunu yanlsi anlasilma olmasın.benim kriterleri biliyosun ama dimi sakıncası varmı?forumda sadece çekilişe ve rollere katılanları secmiyorum bn
Bu kupon 3 adım rolü takip edip ödül alamayanlaraydi dostum yanılmıyorsam

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,672
1,959
113
@musstafaa16 dost ortalık karışacak önceki etkili nligi takip edenler emi yoksa sonradanmi bı açıklama yapsan yanlış anlaşılmasın secmesende sorun değil sen son noktayı koy kalp kirilmasin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,866
47,752
113
Ulan ben aktaş bide şubattan başka kisme yokmuski son kuponu takip eden.son kupona göre bakiyorum arkadaşlar son dklar gelenler k bakmasın aktasi ve beni seçti bende @butragueno ve @AllanSaintMaximin seçtim onlarda son 7 sayfadir varlar zaten son kuponun takibi son 7 sayfa.onceki ödüllerle ilgili adam 4 kişiye aticam dedi 6 7 kişiye attı şimdide 4 kişiye attı min 3k dağıtım yapmış daha ne yapsin.her takip edene atamaz sonuçta onuda düşünmek lazım.daha önce bnde çok kez takip ettim beni sevmedi hiç sesimi cikartmadim.

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,556
607
113
Ulan ben aktaş bide şubattan başka kisme yokmuski son kuponu takip eden.son kupona göre bakiyorum arkadaşlar son dklar gelenler k bakmasın aktasi ve beni seçti bende @butragueno ve @AllanSaintMaximin seçtim onlarda son 7 sayfadir varlar zaten son kuponun takibi son 7 sayfa.onceki ödüllerle ilgili adam 4 kişiye aticam dedi 6 7 kişiye attı şimdide 4 kişiye attı min 3k dağıtım yapmış daha ne yapsin.her takip edene atamaz sonuçta onuda düşünmek lazım.daha önce bnde çok kez takip ettim beni sevmedi hiç sesimi cikartmadim.
Son dklarda gelenlerden değildik ama sıkıntı yok kendi yakınlarını seçmen Normal iyi forumlar.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Bak dalgana tartışma çıkarmaya çalışma benim dağıttığım paraları acaba sen dağıttın mi ama bundan sonra 1 Allahın kuluna para atmam Özelden isteyenide hem söver hem ifsalarim sanada engeli basıyorum hadi iyi forumlar
Geçen ay 15 k dan fazla para dağıttım aslan ben senin dağıtım yaptığını konu açtığını hiç görmedim boş boş konuşma hadi eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...