- 26,925
- 11,611
- 113
Valla helalDagitim yapmak istedigimde daha garantiye oynuyorum reis kendime oynadigimda risk aliyorum genelde
Valla helalDagitim yapmak istedigimde daha garantiye oynuyorum reis kendime oynadigimda risk aliyorum genelde
Üst verseydin 1.85 oran 😁Dagitim yapmak istedigimde daha garantiye oynuyorum reis kendime oynadigimda risk aliyorum genelde
Kazandı ya ona bak dost cepten gitmesin yeter bu lanet olsini hergun oynuyoruz yeterki kazansınDagitim yapmak istedigimde daha garantiye oynuyorum reis kendime oynadigimda risk aliyorum genelde
Tebrikler dost kesene berekt dm atmadikDm atanlara atmıyorum beyler haberiniz olsun 3 kisiye 250 ser yollayacagim
Üst alıyorken barem 34.5 du inanmazsın sonra 37.5 a çıktı saldım handi girdimÜst verseydin 1.85 oran 😁
İlk 1.5 dk boş geçtiler bı de yazmıştım sanaÜst alıyorken barem 34.5 du inanmazsın sonra 37.5 a çıktı saldım handi girdim
çok extra yüzdeli oynadılar amaÜst alıyorken barem 34.5 du inanmazsın sonra 37.5 a çıktı saldım handi girdim
İns atarlarBaska kuponda 160.5 üst bekliyordu 60 atmaları iyi oldu şimdi son çeyrek alt yapar yine bunlar
Aynen öyle yine oyun döner gibiBaska kuponda 160.5 üst bekliyordu 60 atmaları iyi oldu şimdi son çeyrek alt yapar yine bunlar
Dost hayırlısı ile geldi öyle oynasan kesin kururlardi demkki byle tutacağı varmışÜst alıyorken barem 34.5 du inanmazsın sonra 37.5 a çıktı saldım handi girdim
Bol şans gelir umarımBaska kuponda 160.5 üst bekliyordu 60 atmaları iyi oldu şimdi son çeyrek alt yapar yine bunlar
fener hızını aldı tek basına yapacak baksanaBaska kuponda 160.5 üst bekliyordu 60 atmaları iyi oldu şimdi son çeyrek alt yapar yine bunlar
Onu da takip edip getirelim dostBaska kuponda 160.5 üst bekliyordu 60 atmaları iyi oldu şimdi son çeyrek alt yapar yine bunlar
Oda gelecekOnu da takip edip getirelim dost