Şansın bol olsunBeyler rolling şeklinde başlıcam kasanın tamamını basarak ilerleyeceğim. zarar 25k eğer cıakrtırsam 1ksını dagıtıcam.
Şansın bol olsunBeyler rolling şeklinde başlıcam kasanın tamamını basarak ilerleyeceğim. zarar 25k eğer cıakrtırsam 1ksını dagıtıcam.
saol dostŞansın bol olsun
adam 20 çekti zaten asyadan forum calkalandı senın haberin yok mu25 k ödeyecek hangi betcoda oynuyosun merak ettim
asya öder olum öyle deme seka grub bu piyasada ilk 5tedir adamlar55 k ödeyecek site mi asya geçmiş olsun o arkadaşa
Bol şansBeyler rolling şeklinde başlıcam kasanın tamamını basarak ilerleyeceğim. zarar 25k eğer cıakrtırsam 1ksını dagıtıcam.
Admınler neden kapattılar konuyu onu snlamadım erhan haberın varmıasya öder olum öyle deme seka grub bu piyasada ilk 5tedir adamlar
5 bin TL çekiliş yapacaktı sabah .konu silindi55 k ödeyecek site mi asya geçmiş olsun o arkadaşa
Bırazdan won yazıcam dost ınsallahdk 30 hala gol yok
sen gördün mü para ödendi mi yazıyordu eğer öyleyse twitter etkinliği yapılır üye kimdiAdmınler neden kapattılar konuyu onu snlamadım erhan haberın varmı
Sıyahbeyaz106 dı ama odendımı haberımız yok konu sılındısen gördün mü para ödendi mi yazıyordu eğer öyleyse twitter etkinliği yapılır üye kimdi
belki maytap geçti eğer dogruysada twitter etkinliği yapılırSıyahbeyaz106 dı ama odendımı haberımız yok konu sılındı
Yok daha cekecekti .çekim verecekti gelince çekiliş yapacaktisen gördün mü para ödendi mi yazıyordu eğer öyleyse twitter etkinliği yapılır üye kimdi
Yok bakiye görünüyordu 55 bin diyebelki maytap geçti eğer dogruysada twitter etkinliği yapılır
Ah su twıtter ya aktıfler varkenbelki maytap geçti eğer dogruysada twitter etkinliği yapılır
O adam aldıysa dağıtır Bi kaç kere denk geldim onaSıyahbeyaz106 dı ama odendımı haberımız yok konu sılındı
Bol şanslarBeyler rolling şeklinde başlıcam kasanın tamamını basarak ilerleyeceğim. zarar 25k eğer cıakrtırsam 1ksını dagıtıcam.