- 56,490
- 30,656
- 113
Net miNet atarlar
Net miNet atarlar
bol şanslar dosto inş doğru ve son iyi bir nokta atışı ile biter dost bol bol şanslarKasa atip bitirecegim cin basketi mi beklesem diyorum
Kendin sec dostEgis maci 187.5 alt dusunuyorum o bareme gelse
Net o izle maç sonu 80 e bile gelicekNet mi
aykanat üst olur net dedin altın altı olmuş diyorlar söylenecek bence de çok şey var. adam emeğiyle 2 adım gelmiş son adım diyor net pişman olmayacaksın diye verdiğin maç yatıyor. zararını karşılamayacaksan bu topa girmek saçma diyorum bi de trip yapıyosun asıl çok bilmiş sensinÇok şey varda söylencek gerek yok , herkes çok bilmiş q 😂
3. Ceyrek dedin dost ne uzatiyonNet o izle maç sonu 80 e bile gelicek
74 üst dedim la ben iyi oku .3. Ceyrek dedin dost ne uzatiyon
+1aykanat üst olur net dedin altın altı olmuş diyorlar söylenecek bence de çok şey var. adam emeğiyle 2 adım gelmiş son adım diyor net pişman olmayacaksın diye verdiğin maç yatıyor. zararını karşılamayacaksan bu topa girmek saçma diyorum bi de trip yapıyosun asıl çok bilmiş sensin
Mac verme boyle seylerle ugrasma dost cok biliyosaniz kendiniz roll acin takip edelim74 üst dedim la ben iyi oku .
bol şanslar dost bol bol şanslar
iyi kendini biliyosun en azından neyse sal bekliyoruz adam kendi kafasına yatanı oynasın tutarsa tutar yatarsa kendi kararıyla yatsın mevzuya hala ayıkamadınerkeğin . Karıdan beter diye boşuma dememişler q neyin tribine giricem Allah aşkına yorum yapıyoz saçma sapan neyse tartışmaya girmicem sayı sayın 😂
bol şans bunu da won yapalım seri den