- 618
- 309
- 63
Bencede olur gibi
Kanka GS ne zaman 5 fark atmış en son arastirdinmi hiç? Bol sans olsunGalatasarayimizin yanında olsun tahminim masa başında biter bu mac 6 7 olmasi lazim avrraj için ve galatasaray tarihinde boyle sonuclar cok
Zaten bu kadroyla da 5 atarsa direk bu maç arastirilsin bu kadro 5 kere kaleye gidemez fatih terim hocalığı birakmis hedefi anlaşılan başkanlık seçimleriKanka GS ne zaman 5 fark atmış en son arastirdinmi hiç? Bol sans olsun
Bro çok zor umarım olurZaten bu kadroyla da 5 atarsa direk bu maç arastirilsin bu kadro 5 kere kaleye gidemez fatih terim hocalığı birakmis hedefi anlaşılan başkanlık seçimleri
Dostum haberler gitti izle ikinci yari sov baslar umudum yoktuda bence 6 7 bu macBro çok zor umarım olur
Valla 2 li averaj şuan çok önem kazandı atabilirZaten bu kadroyla da 5 atarsa direk bu maç arastirilsin bu kadro 5 kere kaleye gidemez fatih terim hocalığı birakmis hedefi anlaşılan başkanlık seçimleri
Bu nasıl iş anlamadım senin gibi düşünüyordum üstüne birde gol yedikDostum haberler gitti izle ikinci yari sov baslar umudum yoktuda bence 6 7 bu mac
Emre akbaba atmadı penaltı yi 4.1 bitti denizli yerine biz atsak o golu aaaBu nasıl iş anlamadım senin gibi düşünüyordum üstüne birde gol yedik
iki tane penaltı kaçmasa olmuştu o isEmre akbaba atmadı penaltı yi 4.1 bitti denizli yerine biz atsak o golu aaa
Ikili averajda Bjk ustun degil mi genel averaja neden bakilsin. Adamlar.deplasmanda 1 gol atti diye sampiyon olacakGalatasarayimizin yanında olsun tahminim masa başında biter bu mac 6 7 olmasi lazim avrraj için ve galatasaray tarihinde boyle sonuclar cok