- 4,505
- 3,123
- 113
ben demiştimciler damlar şimdiKazanmış Ahahahah calisiyorumda beyler y da eve geçince burdan 4 kişiye güzeliyim var
ben demiştimciler damlar şimdiKazanmış Ahahahah calisiyorumda beyler y da eve geçince burdan 4 kişiye güzeliyim var
@Shellac kıtlesın sen ıstedıgıne yazarsın dostKazanmış Ahahahah calisiyorumda beyler y da eve geçince burdan 4 kişiye güzeliyim var
🧿Verdim cekimide
Puma sorunsuz öder diye düşünüyorumVerdim cekimide
Allaha emanet ✋Yorumları okucam 8 kışı 25 de olabilir herkes kendine iyi baksin
Kolay gelsin başkanKazanmış Ahahahah calisiyorumda beyler y da eve geçince burdan 4 kişiye güzeliyim var
tebrikler kazancın daim olsunVerdim cekimide
Afiyet olsunVerdim cekimide
Dur bakam dm meBeyler 4 kişiye yazdım bunlar papara atarsa sevinirim 50 ser tl yollucam konuda kilit not gece 12 ye kadar gelmezse ödül kazancı iptal olur
😞Beyler 4 kişiye yazdım bunlar papara atarsa sevinirim 50 ser tl yollucam konuda kilit not gece 12 ye kadar gelmezse ödül kazancı iptal olur
Güzel yakalamıssın kardaş
Alan arkadaşlara bol şans olsun, nasip değilmişBeyler 4 kişiye yazdım bunlar papara atarsa sevinirim 50 ser tl yollucam konuda kilit not gece 12 ye kadar gelmezse ödül kazancı iptal olur
Ne dıosan o tebrıkler dostBeyler oncelik ilk tebrik eden ilk penaltı diyen ve özelden yapmayanlara verdim
hızlı olmayan ölsün gebersin:dBeyler oncelik ilk tebrik eden ilk penaltı diyen ve özelden yapmayanlara verdim
Yayın gerıden gelıodu ızledık ondan gec kaldıkhızlı olmayan ölsün gebersin:d
pazar pazartesi param yoktu özel oranlara oynayamadım iki gün ard arda geldi. dün param vardı oynadım hepsi gelcek gibi oldu hiçbiri gelmedi. bugün para yok kesin gelir bütün özel oranlarYayın gerıden gelıodu ızledık ondan gec kaldık