Gelecek usta totem yaptım senin icinnMaca son 2 saat
Ilk 20 dk da tamam o is
Gelecek usta totem yaptım senin icinnMaca son 2 saat
Desene dost beklenen gün geldiMaca son 2 saat
Beni hatırladın mı hemşehri sayılırız seninle bunu sana saat 9 dan sonra açıklayacaktım ama dayanamadım
Gun geldi de bide maç saati gelse artikDesene dost beklenen gün geldi
Gelir dost maç gelsin 2 günaha bekle 🙂Gun geldi de bide maç saati gelse artik
Adam senin için totem yapıyor yovv PM. loading %95Gelecek usta totem yaptım senin icinn
Ilk 20 dk da tamam o is
Foruma 20.000 ayır tutarsa.Beyler ben icmeye kaçar son macimi kafamin guzelligiyle zevkli bir şekilde arabada içerken nesine de maci izlicem kupon sonuclandiktan sonra artik hangi delikte ne halde olurum bilmiyorum
Sen kapatılan konudada boş boş yorum yapıyorsun.Dertmi oldum sanaSpnuclanmadı Senem dağıtım yok
Kanka sonra forumdan banlanam ahahahForuma 20.000 ayır tutarsa.
Kredi aç borç dağıt 😀
Senden önce bu foruma geldim herkes beni biliyor çekiliş için yorum yapmadığimi.Benim anlamadığını zaten biliyorlar.Burada sadece aile ortamı var.Ve forumun sahiplerine zaten beni her çekilişe onlar koymuyorlar.Bakta öğren .Sen kimsin ne yapacağımı sana soracam. @Shellac ilgilenirmisin 2 oldu bu artık bana para göz muhamelesi yapiyorSpnuclanmadı Senem dağıtım yok
Teşekkür ederim bilgi için.Anlamiyorum ya merak ettim ilk defa ben varken bu kadar uzun süren maç oldu ondan.Son maça kalmış bacim
La yok bildiğin adamlara forum dışı bee😀😀Kanka sonra forumdan banlanam ahahah
Kanka dm nasil kapatılıyor sen ondan haber ver yoksa bu ece 400 mesaj gelr banaLa yok bildiğin adamlara forum dışı bee😀😀
Oooo banka gelmişLa yok bildiğin adamlara forum dışı bee😀😀
Gardasım benim)La yok bildiğin adamlara forum dışı bee😀😀