- 5,791
- 1,629
- 113
parayı nasıl ödeyecekler acaba veya aldımı :d
Kimsenin ne yaşadığını bilmeden ne kadar borcu olduğunu bilmeden yargılamak saçmalık belki de bu para anca borçlarıni kapatmaya yetiyor zaten cömert biri dağıtımları olmuş eğer kalırsa parası ufakta olsa dağıtım yapar
Adama para vermiyor diye laf edenlere bakıyorum da amk foruma katkısı olmayan sadece para için takılanlar
yazarken utanır insan be
Ayrıca konu sahibinin çok dağıtımı var forumda.
Burdakilerden gaza gelip umarım dağıtım yapmaz.
Bı sigara parasını 2 hafta bekliyorsan hangi parayla kumar oynuyorsun tebrik et geç illa herşey para mı? Dağitcam diye Dr bir mesajı yazmıyor konudaBurda post açmışsın , insanlar 3 haftadır yorum yapıyor , kimisi heycanına ortak oluyor kimisi belki bi kupon yada sigara parası çekilişi olur mu diye bekliyor. Sen ise insanlara bir teşekkür mesajı dahi atmadan benden bu kadar diyerek çekip gidiyorsun. Unutma haydan gelen huya gider. Bunla ilgilide kendi hayatımı anlatan bir konu açmıştım zaten. Para her zaman gelebileceği gibi her zaman da gidebilir. Önemli olan insan kazanıp kaybetmemek.
Dağıtırsa övülür dağıtmassa dövülür kanka bu işler böle malesef tebrıkler güzel para inş kullanır elinden çıkarır yoksa kumar yavas yavas da olsa gerı alır onuAdama para vermiyor diye laf edenlere bakıyorum da amk foruma katkısı olmayan sadece para için takılanlar
yazarken utanır insan be
Ayrıca konu sahibinin çok dağıtımı var forumda.
Burdakilerden gaza gelip umarım dağıtım yapmaz.