Bonuslarda aynı yerde durmadı daha da gerilestiler yukarda verdiğim ornekde bı hesap yaparsan 5 TL vermiş oluyorlar mantıkentabi ki herşeye zam geldi fakat bonuslar oldugu yerde sayıyor bu bizim aklımızla dalga geçmek işte. 2 sene önce 100 lira iyi parayken şimdi dışarı çay içmeye çıkınca 200 lira gidiyor o yüzden akıllı olmalı bu siteler onu diyorum
paylaşmayın gururunuz olsun şöyle promolara prim vermeyin yazıktır!
Haksızlığa gelemem ben dost iyi forumlarkonuyu sen açmamışsın ki zaten niye bu kadar üstüne alındın onu anlamadım hocam sen devam edersin almaya sıkıntı yok benim görüşüm bu alınmaması gerekir siteler adam olmalı
Kardo gerçekten konu paramı ya . Kumarı para için oynarsan ölene kadar asla paran olmaz . Gir zevk için oyna aksi takdirde parasız olmaya mahkumsunyoo gurursuz demedim ki ben kimseye iyice oku ön yargılı yaklaşma yazdığıma. Sadece böyle bonuslar sitelere prim verir sonra gider 10 lirayı 1000 lira yapıp 50 lira çekmeni ister sen hamallık yaparsın ben bizleri düşündüğüm için yazdım. Ama sen gidip hamallık yapıp alacaksan orasını bilemem,
Aynen dost mesela benim param var fakat kendimi frenlemek için böyle bonus kovalıyorum zevkli oluyorKardo gerçekten konu paramı ya . Kumarı para için oynarsan ölene kadar asla paran olmaz . Gir zevk için oyna aksi takdirde parasız olmaya mahkumsun
Geldi mi?cekim verildi .. bakalim gelicek mi.
Ekli dosyayı görüntüle 336337
geldi mi?cekim verildi .. bakalim gelicek mi.
Ekli dosyayı görüntüle 336337
Banada aynı dedi kullandığınız internet üzerinden birçok giriş var diyor yalana bak boşuna üye olduk
Sadece sen değil dünden beridir 10 kişiye söyledi nadiren 1 2 kişiye veriyorBanada aynı dedi kullandığınız internet üzerinden birçok giriş var diyor yalana bak boşuna üye olduk
Beyler ben de direk aldım valla 1000 lira yaptım frespinde gayet güzel site şimdi çektiğim parayı geri atıp devam edicemSadece sen değil dünden beridir 10 kişiye söyledi nadiren 1 2 kişiye veriyor
Kardeşim sende ip olabilir alabilen için konu açık olsun sen almadın diye başkası almasınmı çokmu doğru yaptığın