- 457
- 124
- 43
Konu başındaki 3 kişiyeymiş ödüller. Takma kafaya dost . 100 mesajının olması yetmiyor 😃Nasil yani odul kazananlar odulunu aldi mi
Yahu o 3 kiso haricinde 3 kiso daha yazmis kupon kazanirsaKonu başındaki 3 kişiyeymiş ödüller. Takma kafaya dost . 100 mesajının olması yetmiyor 😃
Ya bak bu konu mac bittiginde 17 sayfaudiRebay dost boskoy kime verirse versin ilk yorumu biz yaptik skor 1.0 dedik bile kimse görmedi bizi
Hakkin yenilmez dostum baya destek verdinYa bak bu konu mac bittiginde 17 sayfaudi
Bunu 5 sayfasini ben yazdim
3 kisi haricide gondericem dedi
@wnrtndgr @Husobey31 siz mefete atarmsnz maviniz için her konumda desteğiniz için teşekkür ederim diğer arkadaşlara ben ulasicm✅
Knka tesvikiyeye beklerim manyak sebastianlarim var gel yiekSebastianım geldi teşekkürler @sukes1982
Konu sahibi ben bisi istemiyorum bu bir, insanlari burda esir almissin bu iki bak surda sana destek veren 3,5 kisiyi iklememissin bu uc,3 kisi harici bi kac kisiyi gorurum demissin bu dort , bu isin raconunu bilmiyosan burda konu falan acma buda bes.para senin istedigini yparsin ama dediginle yaptigin ortusmezse burda lafi yersin .bi kere yaptigin ayip bisey konunu takipliyenlere
Ben koydum cocugu rahat olYaaa bak tonla sey soykeyegim
Para adamim zaten
Ama kupon paylasirsin tebrik eder geceruz
Burda ben ihtiyac oldugu icin kicimi yirttim
Soylenecek cok fazla sey var
Cunku bu hic etik bi davranis degil
Cok cok ayip bisey ayiptir ya gercekten ayiptir boyle bisey olamaz
@bytako gelirse gözüm kapalı gelirimSeni takoyu ahmoyu parasi olanlari goturcem oaraya
Tmm hesabida size kitlerim aw😏@bytako gelirse gözüm kapalı gelirim