- 34,552
- 19,153
- 113
Brezilya şampiyonluğu hak ediyor
Adamlar yag gibi akiyorBrezilya şampiyonluğu hak ediyor
Parayi yiyebilirse keyifli gidip bidaha oynicaksa yerler oyle cay keyfiniOynayan için en keyifli an maç bitimini çayını yudumlayarak bekleme anı
Sen ver usta 4 kişiyeArkadaşlar 1 kişi 100 aticaktim 4 kişi 50 yapicm kimse alınmasın gucenmesin rast gele secicem tantana olucaksa dünkü gibi direk admin begeniden çeksin çekiliş kafamız agirmasn size bırakıyorum ne diosunuz ?
Düşünmen yeterArkadaşlar 1 kişi 100 aticaktim 4 kişi 50 yapicm kimse alınmasın gucenmesin rast gele secicem tantana olucaksa dünkü gibi direk admin begeniden çeksin çekiliş kafamız agirmasn size bırakıyorum ne diosunuz ?
Tebrikler kralArkadaşlar 1 kişi 100 aticaktim 4 kişi 50 yapicm kimse alınmasın gucenmesin rast gele secicem tantana olucaksa dünkü gibi direk admin begeniden çeksin çekiliş kafamız agirmasn size bırakıyorum ne diosunuz ?
Beginiden admin cekse sende kimseyle ugrasmamis olursun nacizane tavsiyeArkadaşlar 1 kişi 100 aticaktim 4 kişi 50 yapicm kimse alınmasın gucenmesin rast gele secicem tantana olucaksa dünkü gibi direk admin begeniden çeksin çekiliş kafamız agirmasn size bırakıyorum ne diosunuz ?
Aciklama yap oyle git bence. Milletin aklinda suphe kalmasin. Gerekirse vermicem kimseye de ama de yaniArkadaşlar 1 kişi 100 aticaktim 4 kişi 50 yapicm kimse alınmasın gucenmesin rast gele secicem tantana olucaksa dünkü gibi direk admin begeniden çeksin çekiliş kafamız agirmasn size bırakıyorum ne diosunuz ?
Önceki basket olmadı. Burda şans güldüArkadaşlar 1 kişi 100 aticaktim 4 kişi 50 yapicm kimse alınmasın gucenmesin rast gele secicem tantana olucaksa dünkü gibi direk admin begeniden çeksin çekiliş kafamız agirmasn size bırakıyorum ne diosunuz ?
Yav ıstedıgını yap kazanman onemlıydı dostumArkadaşlar 1 kişi 100 aticaktim 4 kişi 50 yapicm kimse alınmasın gucenmesin rast gele secicem tantana olucaksa dünkü gibi direk admin begeniden çeksin çekiliş kafamız agirmasn size bırakıyorum ne diosunuz ?
BolşanslarBol şans futbol bu garantisi yok ben inandım👍
Bence takip edenler kaç kişi ise yaz bi tane çekiliş sitesinden çekilişle çek kaç kişiye atacaksan dost linkini atarsın buraya sen bilirsin yineArkadaşlar 1 kişi 100 aticaktim 4 kişi 50 yapicm kimse alınmasın gucenmesin rast gele secicem tantana olucaksa dünkü gibi direk admin begeniden çeksin çekiliş kafamız agirmasn size bırakıyorum ne diosunuz ?
Takiplerde sen seç dost takip edenlere haksızlık olmasinArkadaşlar 1 kişi 100 aticaktim 4 kişi 50 yapicm kimse alınmasın gucenmesin rast gele secicem tantana olucaksa dünkü gibi direk admin begeniden çeksin çekiliş kafamız agirmasn size bırakıyorum ne diosunuz ?