- 6,289
- 6,483
- 113
Karışık çalışıyoruz ne iş yaptiginiz belli degil 32 ye doğru gidiyoruz yıllar oncesinin pisliklerini temizlemeye çalışıyoruzNe işle meşgulsün reis yaşın kaç nerede yaşıyorsun
Karışık çalışıyoruz ne iş yaptiginiz belli degil 32 ye doğru gidiyoruz yıllar oncesinin pisliklerini temizlemeye çalışıyoruzNe işle meşgulsün reis yaşın kaç nerede yaşıyorsun
Anladım reis nerede yaşıyorsunKarışık çalışıyoruz ne iş yaptiginiz belli degil 32 ye doğru gidiyoruz yıllar oncesinin pisliklerini temizlemeye çalışıyoruz
Betboo günlük 5k çekim hakkı veriyodu sadece hala öyleyse oynanmaz ordaGünde 3 maç bilsek 1.50den 4 gün yapsak bunu betboodan roketkombine yapsak 500 bassak zenginiz
Aleyküm selam reis iyi gecelerSelamün aleyküm cümleten iyi geceler
Ya benimki hayal zaten ona bascao para yok şuan o riski alamam da öyle bir şeyi ilk kez duydumBetboo günlük 5k çekim hakkı veriyodu sadece hala öyleyse oynanmaz orda
Moral bozuk konuşasım yok size bol şans@Enişte anılarını anlat diycem de seninkiler 500den başlıyordu zam gelmediyse
1xbette vardı roket kombine tarzı bişey ama tam hakim değilim konuya 1.20 en düşük oran galibaYa benimki hayal zaten ona bascao para yok şuan o riski alamam da öyle bir şeyi ilk kez duydum
Sağolasın abi bizim de öyle o yüzden konuşalım dedim de sen bilinMoral bozuk konuşasım yok size bol şans
Allah Allah bi bakayım1xbette vardı roket kombine tarzı bişey ama tam hakim değilim konuya 1.20 en düşük oran galiba
Bu kötüymüş ya betbooda 20 maç 1.10 oran yüzde 150 veriyorEn düşük oran 1.20 olacak maç sayısına göre kazanç yüzdesi listedeki gibi ama buna katılım saglamak lazım kupon yapmadan önce web sürümden girip katılman lazım Ekli dosyayı görüntüle 399030
Betboo da dediğim gibi 5000 günlük çekim yapabilirsin diyodu degismediyse günlük o kadar düşük çekim yapınca roket yapmanın anlamı kalmıyorBu kötüymüş ya betbooda 20 maç 1.10 oran yüzde 150 veriyor
Tabi öyle de ben şöyle bi 20-30 k vursam 6 günde de çekerim problem yok yani 😂Betboo da dediğim gibi 5000 günlük çekim yapabilirsin diyodu degismediyse günlük o kadar düşük çekim yapınca roket yapmanın anlamı kalmıyor
Ödedimi 2 hesaptan daSelamın aleyküm DOSTLAR betmabet160.com sitesinden 50 bonus aldim 2 hesap açtım 50 tl 800 yaptım 2 sinden 250 li 250 çektim kendi paramla oynasam gelmez ha 5 mac 3 tane basket yaptım 2 futb yaptım