- 6,086
- 5,361
- 113
yada yarın ben yaparım nasıl isterseniz ama atm ye gitmem gerek
Sıkıntı yok benim için yetkililerde izin verirse deniyelim en kötü onların parasını onlara geri veririzben denesemmibi gece şansını iskorpit
verirler sanırım kardeşim müsait olan mod varsa yazar @Shellac @Daimon @ScorfieldSıkıntı yok benim için yetkililerde izin verirse deniyelim en kötü onların parasını onlara geri veririz
Ok beklıyelım cevaplarını hemde bizim cekım gelmıs olur
şu nailex kardeşimin kuponlarının gelmesini o kadar çok istiyorum ki oda bu aralar şanssız valla bakalım ne zaman kıracak şeytanın bacağınıOk beklıyelım cevaplarını hemde bizim cekım gelmıs olur
Evet biri sıkıntılı forumda ama kımşu nailex kardeşimin kuponlarının gelmesini o kadar çok istiyorum ki oda bu aralar şanssız valla bakalım ne zaman kıracak şeytanın bacağını
Ahahha tam adamina soyledin ben sizden kötüyüm kimse bilmiyorDaha iyisini yapabiliyosan konu aç kanka senide görelim
sen nasıl dersen öyle yapalım kardeş@xmen7772 anlastık bırdakıne Sen yaparsın uyarmı Benim cekım geldi Beyler neyapalım
Şimdi nasıl yapalım bastan konusalım sonra sıkıntı cıkmasın 100 le baslarız @xmen7772 dayı yapar rolling hedef ne olsun ?sen nasıl dersen öyle yapalım kardeş
ne kadar kasa düşünüyorsunsen nasıl dersen öyle yapalım kardeş
300 5 kişi 20 kısaa ve temiz benceŞimdi nasıl yapalım bastan konusalım sonra sıkıntı cıkmasın 100 le baslarız @xmen7772 dayı yapar rolling hedef ne olsun ?
bence hedef 300 olsun katlarsak kasayı 100 sana iade eder 200 ü dağıtırız ne dersin 10 kişiye 20 tl diye ? fikir sadece sende zarar etmeŞimdi nasıl yapalım bastan konusalım sonra sıkıntı cıkmasın 100 le baslarız @xmen7772 dayı yapar rolling hedef ne olsun ?
Adamsın süper fikirbence hedef 300 olsun katlarsak kasayı 100 sana iade eder 200 ü dağıtırız ne dersin 10 kişiye 20 tl diye ? fikir sadece sende zarar etme