- 1,098
- 471
- 83
Beyler inanın param hiç kalmadı aç kaldım nakit avans lazım 1000 tl maasa kadar nerden kredi alabılırim
Kredim puanım 1299 ben bile alamıyorum.Beyler inanın param hiç kalmadı aç kaldım nakit avans lazım 1000 tl maasa kadar nerden kredi alabılırim
Aga ben Sağlık Bakanlığı kadrosunda çalışıyorum o işler öyle olmuyor maalesefKredim puanım 1299 ben bile alamıyorum.
Memursan çok rahat alırsın
Helal olsun dost Fatih yürek dinliyon galiba 😂😂Hadi gibi,uygulamalara başvur.
Bu ne demek oluyor kral bakar mısın sana zahmet ?Garanti bankası bonus flexi karti al bana direk 40 bin gönderdi
Sana bile çıkmıyorsa 1200 altına hiç çıkmaz bu zamandaAga ben Sağlık Bakanlığı kadrosunda çalışıyorum o işler öyle olmuyor maalesef
Teminat istiyor herhalde dostumBu ne demek oluyor kral bakar mısın sana zahmet ?
Kredi puanin kactiGaranti bankası bonus flexi karti al bana direk 40 bin gönderdi
Düşük neden ?Kredi puanin kacti
İyi çıkartmışlar o zaman 41 binDüşük neden ?
4100 tl teminat diyor 5000 tl kredi kartı veriyor ne 41 biniİyi çıkartmışlar o zaman 41 bin
Olum garanti bile yatırım istiyor 😄Bu ne demek oluyor kral bakar mısın sana zahmet ?
Hadi a_101 uygulaması, moneypay gibiHelal olsun dost Fatih yürek dinliyon galiba 😂😂
La aman yatirma.. yatiriyosun sonra red ediyorlar yatirdigin parayi kurtarmak için şubeye falan gidiyosun 2 3 gune bloke kalkiyor4100 tl teminat diyor 5000 tl kredi kartı veriyor ne 41 bini
Yani benim oyle olduLa aman yatirma.. yatiriyosun sonra red ediyorlar yatirdigin parayi kurtarmak için şubeye falan gidiyosun 2 3 gune bloke kalkiyor