- 1,487
- 944
- 113
Teminat istiyorlar başkanBu ne demek oluyor kral bakar mısın sana zahmet ?
Teminat istiyorlar başkanBu ne demek oluyor kral bakar mısın sana zahmet ?
Kredi kartı alabilmek için kredi notunuz yeterli değilse belli bir miktar nakit parayı bankaya ipotek ettireceğiniz bloke teminatlı kredi kartı seçeneği. Bir nevi mevduat blokesi güvencesi vererek alabileceğiniz bir kart..Bu ne demek oluyor kral bakar mısın sana zahmet ?
Hiç bulaşma banada aynısını dedi yatırdım 4.100 neymiş 3 ay orada kalacakmış o kadar blokede 3 ay boyunca kredi puanı iyiye giderse 5 k lık kredi kartı vereceklermiş birde içinde senin 4100 tl paranla birlikte 5 düşünBeyler inanın param hiç kalmadı aç kaldım nakit avans lazım 1000 tl maasa kadar nerden kredi alabılırim
Banada böyle diyor garanti bankası. 4100 yatıran 5000 tl kredi limitin olacak. 6 ay deneme süren olacak. Düzenli ödersen 10 bin limit kredi kartı verirBu ne demek oluyor kral bakar mısın sana zahmet ?
Kanka premium üyelik yaptim ama limiti nasıl alacagizHepsiburada premium üye olun 1 tl havele yapıyorsun zaten.
Sonra ordan limit veriyorlar 2-10 bin arası verirler.
Onla alışveriş yapabilirsin.
İlave olarak bana kredi vermeyen bankalar Hepsiburada üzerinden başvurdum 30 bin kredi verdi kullandım
Hepsiburada hesabına yatıyor onu banka hesabıma çektim 10 dk da gelmisti
Limitini öğren var hepsipaye gir ordan işlemleri yapKanka premium üyelik yaptim ama limiti nasıl alacagiz
900 falan herhalde hep gecikmedeKredi puanin kacti
Bilmiyorum bana para yatır falan demedi onaylandığı gibi daha kart gelmeden kumarda yedim 40 biniBu ne demek oluyor kral bakar mısın sana zahmet ?
Kanka Peki nakite nasıl cevir3cezLimitini öğren var hepsipaye gir ordan işlemleri yap
Telefon alıp satabilirsin ön ödeme çıkar bin lira falan geri kalanı taksitle ödersin telefonu alıp satarsinEkli dosyayı görüntüle 4322365.750 limit verdi 2 tane kredi gecikmede oldugu halde kredi puanimda cok dusuk bunu fazla zarar etmeden nasil nakite cevirebilirim
Razer gold muhabbeti vardi burdan alinmiyormu birde her alisveriste on odememi cikariyorTelefon alıp satabilirsin ön ödeme çıkar bin lira falan geri kalanı taksitle ödersin telefonu alıp satarsin
razer gold vs yok150-160tl üstü her alışverişte taksitlendirip ön ödeme istiyorRazer gold muhabbeti vardi burdan alinmiyormu birde her alisveriste on odememi cikariyor
Yani nakite hiçbir şekilde çevrilemiyor anlaşılan.razer gold vs yok150-160tl üstü her alışverişte taksitlendirip ön ödeme istiyor
Yok kral razer gold alınmıyor hapsipay limitimle evet ön ödeme istiyorRazer gold muhabbeti vardi burdan alinmiyormu birde her alisveriste on odememi cikariyor
şu şekilde çevrilir başka birine ürün alırsın o sana nakit varir bozumcular vs var ama dikkat et dolandırıcılar da var şahsen ben ufak tefek ihityaçlarım için kullanıyorum hepsipay iYani nakite hiçbir şekilde çevrilemiyor anlaşılan.
Kanka bana 1000 TL çıktı bunu nasıl banka hesabına cekebilirimHepsiburada premium üye olun 1 tl havele yapıyorsun zaten.
Sonra ordan limit veriyorlar 2-10 bin arası verirler.
Onla alışveriş yapabilirsin.
İlave olarak bana kredi vermeyen bankalar Hepsiburada üzerinden başvurdum 30 bin kredi verdi kullandım
Hepsiburada hesabına yatıyor onu banka hesabıma çektim 10 dk da gelmisti
telegramda biri var 5750 limite 3k para ödüyor. ama kargoyu teslım alınca. 2 kez yaptım ben gönderiyor parayı sorunsuzKanka bana 1000 TL çıktı bunu nasıl banka hesabına cekebilirim