En sonunda aldin bonusu ha helal olsunHangi oyunda geçerli cevrimler
Î4500 yaptım çekim verdinBeklemedeyim bana öderse herkese öder heralde
Benim çekim 24 saati geçti ödemiyor.bildirim bekleniyor yazıyor sürekliben cekım verdım kabul etmedi canlıya sordum dedıkı kazancınız ıcın tebrık ederım bonusta gozukuyor 24 saat sonra ana paraya gececek sımdıde ne canlı var ne cekım yapabılıyorum sıte patladımı
Aldık geldiği gibi gitti 0 cebe giren bisey yokEn sonunda aldin bonusu ha helal olsun
Bugün içinde gecerlimi üye olmak ben deniyorum en sonuna slgelince bu alanı doldurmak zorunludur diyor ama tikliyosun olmuyorKanka işin olayı pragmatikmis çektik bakalım 400
Millet dunyalari cekti bir sanami nasip olmadi ne diyeyim kotu olmusAldık geldiği gibi gitti 0 cebe giren bisey yok
Kral normal olarak yoğunluk vardırArkadaşlar ödemesi gelenler oldu mu beni ki 1 saat olacak daha hala yollamadilar nedeni falan söylemiyor canlı destek
kara para aklama gibi görünüyor zaten o siteden çekip diğer siteye aktarıp kaybeden çok olacak sağ cebinden alıp sol cebine koyuyor bu siteleri tek başına düşünme çoğunluğu ortak hareket ediyor birbirine veri transferi yapar 1 siteye üye ol 50 siteden sms gelirbu kadar parayı nerden buluyo bu adamlar en az 50bin kişi katılmıştır buna ayriyeten para kazananı yüksek çekim yapanı var çekim sınırı yok yatırım şartı yok