- 221
- 13
- 18
150 TL yi cewirdik dede de 140 verdi çekim talebi veriyorum 2 dir reddediyor 140 TL yi neden olabilir arkadaşlar
yazılanları okumuyo musun kardeşim deneme bonusu demiyoki sms güvenliğini açınca otomatik geliyodeneme bonus yok diyor canli ?
Freespin 21 lira verdi big bass bonanzada 150 yaptım sweet bonanzada 500 olduNasıl 500 yaptın ki 25 krş tan
kardeşim teyitte ne soruyorlar arayıncaarayıp bilgi teyidi aldılar sonra da ödediler
Jojobette var bu ama 200 lira başarılı yatırım istiyor istersen 200 at aviatore gir 1.01 oto bozdurma ayarla zaten patlamaz 1 de sonra 200 ü çek sms aktif edip alırsın ben öyle yapmıştım sende böyle dene istersenbu grubun diger sitelerinde de yok mu acaba bu sms dogrulama bonusu
Öyle olmaz TC ni yaz direk 😂Arkadaşlar hiç bir yatirim şartı yok daha önce yatırım felan da istemiyor cevriminizi yapın çekin benim ki ödendi. Paylaşan Arkadaşa Teşekkürler
Benim kimseden korkum yok yiyeceğim ceza kardesimÖyle olmaz TC ni yaz direk 😂
Arkadaş kurnaz çıktı PayFix numarasıda gözüküyor belki 1 2 bişey atarlar diye hahahahaÖyle olmaz TC ni yaz direk 😂
Tebrikler dostumBenim kimseden korkum yok yiyeceğim ceza kardesim
Biraderim korku başka bir şey durduk yerde 20k ödemek başka bir şeyBenim kimseden korkum yok yiyeceğim ceza kardesim
Link varmı150 TL yi cewirdik dede de 140 verdi çekim talebi veriyorum 2 dir reddediyor 140 TL yi neden olabilir arkadaşlar
Ayhan tebrikler kardesimYatırımım yok 1 K yın10 dakikada ödedi teşekkür bahbında yorum atmaya üşenmiyorum 😂