- 21,053
- 17,366
- 113
Tanıdığınız birininkini ödeyin faturayı onsize nakit versin ya da ailenizle yasiosaniz elektrik faturası için para alın oldubilden ödeyip parayı siteye atınVala bak yapabiliyorsun bize şöyle bizde yapak
Tanıdığınız birininkini ödeyin faturayı onsize nakit versin ya da ailenizle yasiosaniz elektrik faturası için para alın oldubilden ödeyip parayı siteye atınVala bak yapabiliyorsun bize şöyle bizde yapak
snal kart var oanylansın onu beklıorum kesınlıkle sıteye atılır benceAman dayı boşver bence
Dünya kupası dikti çoğumuzu, ligler başlasa da borca girmeye değsesnal kart var oanylansın onu beklıorum kesınlıkle sıteye atılır bence
Kendi evin elektrik var şansa oda yarısını devlet veriyor diye PTT ödüyorumTanıdığınız birininkini ödeyin faturayı onsize nakit versin ya da ailenizle yasiosaniz elektrik faturası için para alın oldubilden ödeyip parayı siteye atın
esas bomba ligler başlayınca patlar gibi birkaç hafta sağlam sürprizler çıkabilir dünya kupası sonrası biraz daha beklemek lazımDünya kupası dikti çoğumuzu, ligler başlasa da borca girmeye değse
Denk gelir illa başkasının faturasıKendi evin elektrik var şansa oda yarısını devlet veriyor diye PTT ödüyorum
Valla öyle 1-2 hafta beklemek lazım gerçekten ama emin ol dünya kupası kadar kötü geçmez. La son Arjantin ve Fransa maçlarına korner oynadım ilk yarı 4 er korner çıktı ikinci yarı dakka 90 a doğru birer çıktı kaldı öyle iki maçta da. Favori takımlar erken gol buldu ve çok baskı yapmayınca yattık. Öncesinde kaybettiklerimi soylemiom bileesas bomba ligler başlayınca patlar gibi birkaç hafta sağlam sürprizler çıkabilir dünya kupası sonrası biraz daha beklemek lazım
Tam tersi.....Paylaşan ve çevrim hakkında bilgi veren arkadaşlara teşekkürler
Ben olmadımEgemoney kayıt olmayan yazsın yardımcı olucam
100 yaptım. Payfixle çekim talebi verdim. BAkalım gelecek mi.
banka sicil kötü olsada veriyomu hazır limitBilmiyom onu ben geçen yıl yaptım birinin faturayı odemistim nakit atmıştı bana