- 88,039
- 47,864
- 113
Bol sans kardes
Bol sans kardes
İlk defa kupon takip etmiyoruz kardeşim oynansa oynanmış halini atar bunu genelde sosyal medya da maç verenler yapıyorOynanmış dostum adam oynamasa niye haydi grey yazsın
Lafım arkadaşa değil ama ne deliler var be hocamOynanmış dostum adam oynamasa niye haydi grey yazsın
Kumar aleminde akilli adamin ne isi var kardes 😁Lafım arkadaşa değil ama ne deliler var be hocam
Yav bir sus beİlk defa kupon takip etmiyoruz kardeşim oynansa oynanmış halini atar bunu genelde sosyal medya da maç verenler yapıyor
Akıllı adamın ne işi var bilmem ama reis kumar dediğin şey züğürt adam işidir Züğürtün canını alırsın 1e5 alma umudunu alamazsınKumar aleminde akilli adamin ne isi var kardes 😁
Aynen hep bi umut kovaliyoruz iste sonumuz hayrolsunAkıllı adamın ne işi var bilmem ama reis kumar dediğin şey züğürt adam işidir Züğürtün canını alırsın 1e5 alma umudunu alamazsın
Başıma gelen olayı anlatayım sana bir forumda birisi slot oynadı çekiliş yapacakdı 2 gün çekim bekledik sonra çekimim ödenmedi diye şikayet açtı ona destek olduk site diyor böyle bir üye yok adam öyle oynuyor ki hepimiz inandık 1 hafta falan meğerse sanal bakiyeyle oynamış tabi bundan önce çekiliş yaptı bide köyü sel bastı vs bir uyduruyor biz yemin ederim hala yiyoruz yalanı komediydi ruh hastası çok baya oldu amaYav bir sus be
Bu adam yapmaz öyle birşey gostermisse oynamisttirBaşıma gelen olayı anlatayım sana bir forumda birisi slot oynadı çekiliş yapacakdı 2 gün çekim bekledik sonra çekimim ödenmedi diye şikayet açtı ona destek olduk site diyor böyle bir üye yok adam öyle oynuyor ki hepimiz inandık 1 hafta falan meğerse sanal bakiyeyle oynamış tabi bundan önce çekiliş yaptı bide köyü sel bastı vs bir uyduruyor biz yemin ederim hala yiyoruz yalanı komediydi ruh hastası çok baya oldu ama
Bnde bulamadim airscoredan bakmak lazimdiğer maç noldu kalktı benden
Dostum ben kuponun oran degişik liginden oynanmadıgını farketmemısse diye soyledımLafım arkadaşa değil ama ne deliler var be hocam