- 4,003
- 2,277
- 113
O adamın dalgayı kesicen trans birey yapıp pazarlıcan,karının rahminede beton dökücen içine adi şerefsizler
Ferom oha ya 😅, kupon takip etmekten haber mi izleyemedinO kim la ?
La ne kuponu işten eve evden işe birde bende TV yok izlemiyorum hicbirsey olaydan da haberim yok valla de konuda baya açıklama yapılmışFerom oha ya 😅, kupon takip etmekten haber mi izleyemedin
Kayıp kız vardı 8 yaşında Diyarbakır'da, 19 gün sonra bulundu cesedi, bayağı gündemdiLa ne kuponu işten eve evden işe birde bende TV yok izlemiyorum hicbirsey olaydan da haberim yok valla de konuda baya açıklama yapılmış
Şaka yaptım zaten ferom aldırmaSistem bizi öyle bir hale getirmis kafamızı kaldiramiyorux calismaktan
İdam en iyisi başkaları böyle şeyler yapmaya cesaret etmesin çünkü ülkemizde adelet yok bizim yemiin ediyorum yok caydırıcı cezalar olması gerekiyor ki başkaları yapmasın örnek engin Polat çifti yaptıkları ortada parayı bastı çıktılar adelet mi şimdi bu heVay amk ya. Kimlerin parmağı varsa cehennemde yansin kahpeler
Vay arkadaş memleket aşkı memnuya dönmüş bu nedir ya kıyamet alameti bunlar hepKayıp kız vardı 8 yaşında Diyarbakır'da, 19 gün sonra bulundu cesedi, bayağı gündemdi
9 ayda adamlar hapisten çıktı,sokayim öyle adalete,daha adalet demesinler, bi cocukta yıllar evvel canı baklava çekti çaldı diye 12 yıl yemistiİdam en iyisi başkaları böyle şeyler yapmaya cesaret etmesin çünkü ülkemizde adelet yok bizim yemiin ediyorum yok caydırıcı cezalar olması gerekiyor ki başkaları yapmasın örnek engin Polat çifti yaptıkları ortada parayı bastı çıktılar adelet mi şimdi bu he
Cesette çürüme fazla bu da delillerde sorun yaratabilir diyolar maalesefGrçi Bi önemi yok da 3km mesafedeki barajda bulmuşlar kaç zamandır nereyi arıyorlar da buraya bakmamislar acaba ilginç otopside sonra ne kadar suda kaldığı belli olacakmış