- 162
- 32
- 28
Abi atacakmisin ?tamam reis 300 atıcam söz
Abi atacakmisin ?tamam reis 300 atıcam söz
Yok cevap verirCanlı destek cevap bile vermiyor sözde bonus eklenicekti
Madem o kadar yetkilisin bu konularda 300 tlninn peşinde koşma sebebin nedir sanmıyorum reisYok cevap verir
bak yukariyi oku @mertotkprn arkadaşn 1100 Tl si takılmıştı .hallettim sükür ama abimz söz verdigi 300 tl icin bana daha cevap vermiyor😂ama o 300 tl nin ona 18 bin tl olarak geri donecegini de bilmiyor
Yetkiliyim demedim 😂 Ama taktik varMadem o kadar yetkilisin bu konularda 300 tlninn peşinde koşma sebebin nedir sanmıyorum reis
Dengebette benim de param var çöz 1k senin olsunKonu basligindaki degilmi
Demin bi arkadaş söz 300 senin dedi parası yattıgi dakika burda cıktıDengebette benim de param var çöz 1k senin olsun
Benim işi hallet erkek sözü sana 13k dengebette ödemiyorDünkine iyi de bi çomak girdi acısını yıllarca çekecek
Bugun son defa @mertotkprn nin isini hallettim bakalm o yanlis yapmaz umarm
Yaparsa da kendisi bilir esek yerine koyan oldu mu ağırıma gider 1 hafta 10 gun sonra da onlara mesaj gider
1000 reddetti destek yazdı 200 havale çekim talebi verdim 874 sildi 200 çekim beklemedeDestek cevap vermiyor payfix 1000 talep verdim bakam gelcekmi
hesaba geldi 200 TL baya uğraştırdı ama1000 reddetti destek yazdı 200 havale çekim talebi verdim 874 sildi 200 çekim beklemede