Kota ne be kardeşim bunun belirli gunh yokmu yani 3 saatlik mi kota aciliyir bu aralar siteler ölü vallaKota doldu dendi kayıt olmayın boşuna konu kilit
Altyapıya sonuç ne zaman gidecek acabasu mac hala sonuclanmadi kafayi yicem 69-74 du 7.00 dk vardi durdu 20 dk sonra kalkti maci buldm 69-74 bitti yaziyor ins bi gun bekletmezler ya..
Kota dolmuş boşuna üye olmussun50 kişi şirada var
Normal direk Çek işlemi50 kişi şirada var
Altyapıya sonuç ne zaman gidecek acaba
paranı alda bir şekilde kral belki daha erken sonuçlanır belli olmaz bunların işi.sinir oldm ya para lazm bunlari bekliyoruz odeme vae yapamiyoruz hic mi isimiz yolunda gitmez anlamıyorum ki 24 saat beklersek tam bittik zaten..
Kanka oda verirseNormal direk Çek işlemi
Knk ne 3saatliği 20kişilikti heralde ben konu açılfıktan 10dk sonra gördüm girdim kota doldu dedi üye topluyolar bilgi vs. Bonus falan hikayeKota ne be kardeşim bunun belirli gunh yokmu yani 3 saatlik mi kota aciliyir bu aralar siteler ölü valla
Ne diyorsun kral Alan bir sürü insan var Okumadan Yazıları Yorum Yapma lütfen açıldı tekrar Kapandı.Yok deneme bonusu diorlar bide engeli basıyorlar boş boş paylaşım yapmayin
Şaka.yapiom.kanka sitemim siteye 😀😀Knk ne 3saatliği 20kişilikti heralde ben konu açılfıktan 10dk sonra gördüm girdim kota doldu dedi üye topluyolar bilgi vs. Bonus falan hikaye
Bu ahu beni engelledi